Δύο επιλογές από τα σημερινά ματς των προκριματικών του Μουντιάλ

Δύο επιλογές από τα σημερινά ματς των προκριματικών του Μουντιάλ

Καλησπέρα και Χρόνια πολλά στην πατρίδα μας που γιορτάζει τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Ανήμερα της εθνικής μας εορτής ξεκινάει και η προσπάθεια της δικής μας εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Μουντιάλ κόντρα στην Ισπανία. Το παιχνίδι της Εθνικής μας δεν θα μας απασχολήσει στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, η οποία στις χθεσινές προβλέψεις έπεσε στην μεγάλη γκελά της πρωταθλήτριας κόσμου Γαλλίας που έμεινε στο 1-1 κόντρα στην Ουκρανία και δεν βγήκε ο άσος & το over πετώντας στα σκουπίδια τον 1& g/g των Βελγών.

Σήμερα θα ασχοληθούμε πάλι με δύο σημεία combo τους άσους της Ιταλίας και της Γερμανίας.

Η Ιταλία αντιμετωπίζει εντός έδρας την Βόρεια Ιρλανδία, η «Σκουάντρα Ατζούρα» με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο της είναι αναγεννημένη και είναι αήττητη σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια από τον Σεπτέμβριο του 2018. Η Βόρεια Ιρλανδία σε 10 παιχνίδια έχει 1 νίκη, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες, ενώ δυσκολεύεται να σκοράρει διαχρονικά. Οι «ατζούρι» λογικά θα πάρουν μια επαγγελματική νίκη έχοντας στο μυαλό τους και τα δύο εκτός έδρας ματς που ακολουθούν με Βουλγαρία και Λιθουανία. ο άσος μαζί με το under 2,5 στο 2,62 είναι η πρώτη επιλογή της στήλης.

Η Γερμανία υποδέχεται την Ισλανδία και περιμένω τους Γερμανούς να βγάλουν αντίδραση μετα το 6-0 από την Ισπανία τον περασμένο Νοέμβριο. Οι Ισλανδοί βρίσκονται σε πτωτική πορεία τον τελευταίο καιρό έχοντας γνωρίσει στα 7 τελευταία ματς, 7 σερί ήττες με ισάριθμα over. Στις 2,00 μονάδες βρίσκεται ο άσος και το over 3,5.

Δελτίο
Ιταλία - Β. Ιρλανδία Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου25/03/21 21:45 1 & UNDER 2,5 2.62 2-0
Γερμανία - Ισλανδία Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου25/03/21 21:45 1 & OVER 3,5 2 3-0
Απόδοση Δελτίου: 5.24
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X