Δύο άσσοι με κίνητρο από Γαλλία και Ισπανία

Δύο άσσοι με κίνητρο από Γαλλία και Ισπανία

Θα ασχοληθούμε με τους άσσους της Μονπελιέ και της Βαλένθια

Η στήλη στα χθεσινά προγνωστικά στοιχήματος από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα δεν έκανε την σωστή «χημεία» από τα σημεία με τα γκολ και δεν πληρώθηκε. Σήμερα θα κάνουμε ελπίζουμε να κάνουμε την σωστή «χημεία» που θα μας οδηγήσει στο ταμείο.

Η Μονπελιέ υποδέχεται την αδιάφορη και ελλιπή Μπορντό και έχει την ευκαιρία με νίκη να πλησιάσει στον ένα βαθμό την Μαρσέιγ στις θέσεις που οδηγούν στη Ευρώπη. θα αγωνιστεί πλήρης ενώ θα έχει και την επιστροφή του παικτάρα Ντελόρ εντός έδρας αν πιάσει καλή απόδοση μπορεί να κερδίσει την οποιοδήποτε αντίπαλο με την ελλιπή και αδιάφορη Μπορντό έχει την ευκαιρία να πάρει τη νίκη και να βρεθεί στο -1 από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια της επόμενης σεζόν ο άσσος στο 2,15 θα μπει στις σημερινές επιλογές της στήλης.

Η Βαλένθια αντιμετωπίζει τη Γρανάδα που ζει το ευρωπαϊκό της όνειρο για πρώτη φορά στην ιστορία της με την πρόκριση στους «8» του Europa League. Οι «νυχτερίδες» θα εχουν πολλές επιστροφές βασικών στο σημερινό παιχνίδι και το τελευταίο καιρό έχουν βελτίωση την αγωνιστική τους εικόνα είδικα μέσα στο «Μεσταγία», ενώ δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα μαθηματικά την παραμονή τους στη La Liga. Η Γρανάδα είναι άνετη βαθμολογικά και την Πέμπτη αγωνίστηκε για το Europa League κόντρα στην Μόλντε, Η Γρανάδα παίζει συνεχόμενα ματς τον τελευταίο καιρό οι απουσίες της και η κούραση που θα βγάλει με οδηγούν στον άσσο της Βαλένθια στο 2,05.

Δελτίο
Μονπελιέ - Μπορντό Α' Γαλλίας21/03/21 16:00 1 2.15 3-1
Βαλένθια - Γρανάδα Πριμέρα Ντιβιζιόν21/03/21 16:00 1 2.05 2-1
Απόδοση Δελτίου: 4.41
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X