Μια επιλογή combo από τη Super League 2

Μια επιλογή combo από τη Super League 2

Ποντάρουμε στο combo bet του Λεβαδειακού

Καλησπέρα σε όλους η στήλη στα προγνωστικά στοιχήματος επιβεβαιώθηκε στο 100% στο αγώνα της Παναχαϊκής με τον Απόλλων Λάρισας όπου το παιχνίδι κρίθηκε από ένα ατομικό λάθος του τερματοφύλακα Γλύκου και το 0 έως 1 τέρματα να σημειωθούν στο ματς βγήκε.

Από τα σημερινά παιχνίδια ξεχωρίσαμε μια επιλογή, τον άσσο του Λεβαδειακού με τα Τρίκαλα και θα το συνδυάσουμε μαζί με το under 2,5 πάμε να δούμε το ματς αναλυτικά.

Ο Λεβαδειακός γνώρισε την ήττα από την Ξάνθη με (1-0) από ένα αμφισβητούμενο πέναλτι με τους ανθρώπους της ομάδας να φωνάζουν κατά του διαιτητή Ζαχαριάδη του Σ.Δ.Π. Θεσσαλονίκης. Με τον Σανίνο στον πάγκο ο Λεβαδειακός έχει (3-1-1) και βρίσκεται στο -1 από την κορυφή, Έχουν τρια ματς must win στη συνεχεία και θέλουν να πετύχουν τρεις νίκες για να μείνουν κοντά στην κορυφή μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας.

Τα Τρίκαλα γνώρισαν ακόμη μια ήττα από τη Δόξα στη Δράμα με (1-0) που ήταν η πέμπτη σε εννέα ματς. Στο σημερινό παιχνίδι θα κάνει ντεμπούτο ο Σούλης Παπαδόπουλος στο πάγκο της ομάδας της Θεσσαλίας που πήρε τη θέση του Απόστολου Χαραλαμπίδη. Τα Τρίκαλα είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση επιθετικά είναι ανύπαρκτα, Ο Λεβαδειακός θέλει τη νίκη ο άσσος έχει πολλές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί. Θα πάω μαζί με το combo του 1& under 2,5 στο 2,62 της Novibet λόγω της αμυντικής φιλοσοφίας του Σούλη Παπαδόπουλου που θα προσεγγίσει το παιχνίδι με φουλ αμυντική τακτική.

Δελτίο
Λεβαδειακός - Τρίκαλα Super League 221/03/21 14:45 1 & UNDER 2,5 2.45 0-0
Απόδοση Δελτίου: 2.45
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X