Στα τέσσερα τελευταία δεν έχει σκοράρει

Στα τέσσερα τελευταία δεν έχει σκοράρει

Δεν έχει βρει δίχτυα στα 4 τελευταία παιχνίδια η Παναχαϊκή

Καλημερα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. Με το παιχνίδι της Παναχαϊκής – Απόλλων Λάρισας θα ασχοληθεί η στήλη από τα σημερινά παιχνίδια της Super League 2.

Οι «κοκκινομαύροι» έκαναν νέα γκέλα ολκής την περασμένη Τετάρτη κόντρα στον Καραϊσκάκη (0-0) μετά από μια μέτρια εμφάνιση και με το αποτέλεσμα αυτό έμειναν εκτός εξάδας. Ενώ μετά το ματς προχώρησε σε νέα αλλαγή προπονητή (3η για την φετινή σεζόν) με τη θέση του Χρήστου Παρασκευόπουλου που κάθισε στον πάγκο σε πέντε ματς (1-2-2).

Νέος προπονητής της ομάδας είναι Ο Χρήστος Καραπίτσος παλιός παίκτης της ομάδας τη δεκαετία του ’90 ενώ ήταν μέλος του τεχνικού τιμ στο ξεκίνημα της σεζόν. Ο Απόλλων Λάρισας μετά το μεγάλο διπλό στη Ρόδο κόντρα στον Διαγόρα (1-0), έκανε μεγάλη γκελά κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας (1-1) ήταν ανώτερος από τον αντίπαλο του και θα μπορούσε να τελειώσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο καθώς πριν το γκολ του Βαγγέλη Μόρα έχασε πέναλτι όμως σε μια αντεπίθεση δέχτηκε του γκολ από του Κρητικούς και έμεινε στην ισοπαλία.

Η Παναχαϊκή έχει θέμα στην επίθεση καθώς έχει να σκοράρει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, ο Απόλλων Λάρισας είναι ομάδα με καλή αμυντική συμπεριφορά δέχεται δύσκολα γκολ κυρίως στα εκτός έδρας ματς. Δεν μπλέκω με σημείο θα πάω με την επιλογή του 0 έως 1 γκολ να μπουν στο παιχνίδι στο 2,30.

Δελτίο
Παναχαϊκή - Απόλλων Λάρισας Super League 220/03/21 14:45 0-1 ΓΚΟΛ 2.3 1-0
Απόδοση Δελτίου: 2.30
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X