Ματς  «όπου σε βρω κι όπου με βρεις»

Ματς «όπου σε βρω κι όπου με βρεις»

Θα ποντάρουμε σε μια επιλογή ρίσκου στη ρεβάνς του Τσέλσι - Ατλέτικο

Καλησπέρα σε όλους ο Απόλλων Λάρισας στα τελευταία έξι παιχνίδια είχε δεχτεί ένα γκολ και σήμερα δέχτηκε από την ΟΦ Ιεράπετρας για να μας χαλάσει τι δυάδα από τη Super League 2 με την Ξάνθη να βγάζει τον άσσο πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το φτωχό 1-0 καθώς έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και να κλειδώσει το τρίποντο κόντρα στον Λεβαδειακό.
 
Το βράδυ έχουμε δύο ρεβάνς για την φάση των «16» του Champions League, με τις δύο ομάδες που θα πάρουν την πρόκριση να συμπληρώνουν την οκτάδα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» η Τσέλσι υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης με την ομάδα του Τούχελ να έχει το προβάδισμα μετά τη νίκη με (1-0) στο πρώτο παιχνίδι. Όλα δείχνουν πως θα δούμε ένα κλειστό παιχνίδι τακτικής και υπομονής με τις δύο ομάδες να έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά μεταξύ τους το τελευταίο διάστημα.
Η Τσέλσι από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία ο Τούχελ είναι κυνική σε 12 ματς ήταν αήττητη και στα 10 εξ΄αυτών κράτησε το μηδέν πίσω! Η Ατλέτικο Μαδρίτης από το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου  σε 9 παιχνίδια σε La Liga και CL έχει 3 νίκες και περνάει μια περίοδο ντεφορμαρίσματος και θα πρέπει να το διαχειριστεί για να μπορέσει να πάρει την πρόκριση. Το ματς θα πάει στο ” όπου σε βρω κι όπου με βρεις” εκτιμώ πως είναι δύσκολο να κερδίσει μέσα σε λίγες μέρες η Τσέλσι δύο φορές την Ατλέτικο. Θα αγοράσω το ρίσκο του διπλού της Ατλέτικο με ότι συνεπάγεται αυτό και θα το συνδυάσω με το να σκοράρει ο Λουίς Σουάρες στα 5,00 φράγκα με τον Ουρουγουανό επιθετικό να είναι άσφαιρος στα εκτός έδρας ματς του CL.

Δελτίο
Τσέλσι - Ατλέτικο Μαδρίτης Champions League17/03/21 22:00 2 & ΣΚΟΡΕΡ ΣΟΥΑΡΕΣ 5 2-0
Απόδοση Δελτίου: 5.00
Ποντάρισμα: 50
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X