Ένα combo  και έναν άσο από τη Super League 2

Ένα combo και έναν άσο από τη Super League 2

Ποντάρουμε στις νίκες των Απόλλων Λάρισας και Ξάνθης

Καλημέρα σε όλους στη Super League 2 έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική και θα ποντάρουμε σε νίκες των γηπεδούχων.

Στη Φιλιππούπολη Λάρισας ο Απόλλων υποδέχεται το ΟΦ Ιεράπετρας, η ομάδα της Λάρισας την περασμένη αγωνιστική πήρε μεγάλο διπλό μέσα στη Ρόδο από τον φορμαρισμένο Διαγόρα με (1-0) με γκολ του Κλάους Αθανασιάδη. Η ομάδα του Κώστα Φρατζέσκου βρίσκεται στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη ρίχνει όμως και κρυφές…ματιές προς την 6η θέση που οδηγεί στα πλέι -οφ αφού από το ξεκίνημα της σεζόν ήταν ο βασικός στόχος.

Μέχρι την περασμένη Κυριακή ο ΟΦΙ ήταν ξεγραμμένος καθώς ήταν χωρίς νίκη για 12 αγωνιστικές έφεραν… τα πάνω κάτω με τις δύο σερί νίκες που πέτυχαν κόντρα στον Καραϊσκάκη Άρτας (3-2) εκτός έδρας και την Παναχαϊκη (1-0) εντός έδρας. ενώ κόντρα στους Πατρινούς κράτησαν για πρώτη φορά το μηδέν στην άμυνα. Η ψυχολογία και το κλίμα άλλαξε εντελώς στην ομάδα του Τίμου Καβακά με τα τελευταία αποτελέσματα. Και οι δύο ομάδες είναι σε καλό μομέντουμ ο Απόλλων διαθέτει περισσότερη ποιότητα σαν ομάδα και για να έχει αντίκρισμα η νίκη επί του Διαγόρα πρέπει να πάρει τη νίκη και κόντρα στον ΟΦΙ .Βλέπω ένα κλειστό ματς που θα κριθεί στο γκολ και ποντάρω στο άσσο του Απόλλωνα μαζί με το under 2,5 στο 3,75.

Στη Ξάνθη η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον Λεβαδειακό, η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ βρήκε ρυθμό και κάνοντας την καλύτερη φετινή της εμφάνιση κέρδισε στη Δράμα τη Δόξα με (3-0). Το… τσιπ για τους «Ακρίτες» φαίνεται να γυρίζει ωστόσο χρειάζεται να έχει και συνέχεια καθώς ο στόχος της ομάδας είναι η επιστροφή στη Super League 1. Ο Λεβαδειακός κέρδισε με (1-0) εντός έδρας τον πρωτοπόρο Εργοτέλη και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στον έναν βαθμό, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Τζουσέπε Σανίνο η ομάδα της Βοιωτίας τρέχει αήττητο σερί (3-1-0) με εξαίρεση την ευρεία νίκη επί του Καραϊσκάκη Άρτας με (4-0), δεν έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις της.

Και οι δύο ομάδες είναι σε ανοδική πορεία. Θα στηρίξω στο ντέρμπι της αγωνιστικής την Ξάνθη γιατί αυτή τη στιγμή θέλει πιο πολύ τους τρεις βαθμούς.

Δελτίο
Απόλλων Λάρισας - ΟΦ Ιεράπετρας Super League 217/03/21 13:30 1 & UNDER 2,5 3.75 1-1
Ξάνθη - Λεβαδειακός Super League 217/03/21 15:30 1 2.47 1-0
Απόδοση Δελτίου: 9.26
Ποντάρισμα: 50
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X