Μια Δυάδα με combo από το Champions League

Μια Δυάδα με combo από το Champions League

Μια δυάδα στα σημερινά ματς του Champions League

Καλησπέρα σε όλους, στα χθεσινά προγνωστικά στοιχήματος κάναμε 0/2, ωστόσο στο παιχνίδι του Λονδίνου η επιλογή ήταν σωστή βάσει απόδοσης, αν και πέρασε ο άσσος της Τσέλσι το ποντάρισμα ήταν σωστό η απόδοση plus 1,50- 1,60 δεν ήταν για τέτοιο ματς. Στο Μιλάνο δύο ομάδες που έχουν σαν στοιχείο το επιθετικό ποδόσφαιρο και βρίσκουν και έχουν το εύκολο γκολ στα περισσότερα παιχνίδια στο χθεσινό ματς αγωνίστηκαν καθαρά για το αποτέλεσμα και το παιχνίδι κρίθηκε στο γκολ.

Σήμερα έχουμε τους δύο πρώτους επαναληπτικούς στο Champions League. Στο Τορίνο η Γιουβέντους υποδέχεται την Πόρτο και καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της (2-1) του πρώτου αγώνα, το 2021 η ομάδα του Πίρλο είναι αήττητη εντός έδρας σκοράρει σε κάθε παιχνίδι στο σημερινό ματς χρειάζεται ένα γκολ για να πάρει την πρόκριση. Η φετινή Πόρτο δεν τρομάζει ειδικά στα εκτός έδρας ματς. Ο άσσος του 1,50 plus έχει πάρει παιχνίδι σε όλο τον κόσμο, η Γιουβέντους με 1-0 περνάει  δεν πρόκειται να παίξει επιθετικά θα πάει το παιχνίδι με τον κλασικό ιταλικό τρόπο να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και να βρει το γκολ η τα γκολ που θα της δώσουν τη νίκη – πρόκριση. Το ποντάρισμα που θα επιλέξω είναι 1& N/G & under 2,5 με απόδοση 4,00.

την ρεβάνς του Ντόρτμουντ όλα  δείχνουν πως θα δούμε πολλά γκολ, η Σεβίλλη χρειάζεται 2 γκολ (χωρίς να δεχθεί γκολ) έχω τη αίσθηση ότι γκολ θα βρεί στο σημερινό ματς κόντρα στην ευάλωτη άμυνα της Ντόρτμουντ. Αλλά πολύ δύσκολα πιστεύω πως θα καταφέρει να σταματήσει την επίθεση των Γερμανων και τον «καυτό» Χάλαντ. Οι Ανδαλουσιανοί στα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουν τρεις ήττες σερί και τέσσερις συνολικά δεν έχουν να χάσουν τίποτα στο σημερινό ματς η φανέλα τους είναι βαριά στην Ευρώπη και θα κυνηγήσει την πρόκριση. Θα πάω με το G/G & over 3,5 στο 2,45.

Δελτίο
Γιουβέντους - Πορτιμονένσε Champions League09/03/21 22:00 1 & UNDER & NO GOAL 4 2-1
Ντόρτμουντ - Σεβίλλη Champions League09/03/21 22:00 GOAL & OVER 3,5 2.45 2-2
Απόδοση Δελτίου: 9.80
Ποντάρισμα: 40
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X