Κάνει σεφτέ στις νίκες ο Θεσπρωτός

Κάνει σεφτέ στις νίκες ο Θεσπρωτός

Με ένα καλοπληρωμένο σημείο θα ασχοληθώ από τα αποψινά ματς της Super League 2

Η δράση συνεχίζεται στους δύο ομίλους της Super League 2. Την ώρα που όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης βλέπει Μουντιάλ. Το σημερινό πρόγραμμα δεν είναι ελκυστικό είναι η αλήθεια. Η στήλη ξεχώρισε ένα καλοπληρωμένο σημείο σε τιμές αουτσάιντερ. Ποια προημιτελική και ημιτελική φάση του Μουντιάλ Super League 2 είσαι. Μονός μου και όλοι σας, εσείς που ασχολείστε με το παγκόσμιο κύπελλο…!

Πάμε να δούμε αναλυτικά το σημείο της ημέρας:

Θεσπρωτός – Απόλλων Πόντου: Στους πρώτους πέντε αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα η ομάδα του Ρότσα δεν έχει πετύχει νίκη (0-3-2) ο συνολικός απολογισμός της. Την προηγουμένη αγωνιστική ηττήθηκε εκτός έδρας με (2-0) στο Αλκαζάρ από την Α.Ε.Λ. μια ήττα που ήταν εντός προγράμματος.

Ο Απόλλων Πόντου γνώρισε εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα Λάρισας με (0-1) σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν χειρότερος από τον αντίπαλο του. Η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα έχει απολογισμό (1-0-4).

Το σετ αποδόσεων για την συγκεκριμένη αναμέτρηση άνοιξε με φαβορί τον Θεσπρωτό χωρίς κανέναν λόγο γύρισε τούμπα το σετ και δίνεται πλέον φαβορί ο Απόλλων. Οι δύο ομάδες μας έχουν δείξει πως δεν έχουν ιδιαίτερες διαφορές, αλλά οι γηπεδούχοι βγάζουν μεγαλύτερη υγεία.

Θα ποντάρω στον άσο του Θεσπρωτού σε απόδοση 3,05.

Δελτίο
Θεσπρωτός - Απόλλων Πόντου Super League 211/12/22 14:45 1 3.05 2-3
Απόδοση Δελτίου: 3.05
Ποντάρισμα: 500
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X