Ο νικητής θα μείνει στο κυνήγι της Βέροιας

Ο νικητής θα μείνει στο κυνήγι της Βέροιας

Δύο καλοπληρωμένα σημεία ξεχώρισα από τα σημερινά παιχνίδια της Super League 2

Δύο καλοπληρωμένα σημεία ξεχώρισα από τα σημερινά παιχνίδια του Βόρειου Ομίλου της Super League 2.

Στην Καρδίτσα διεξάγεται το ντέρμπι της αγωνιστικής, με την τοπική Αναγέννηση να υποδέχεται την Α.Ε.Λ. Οι γηπεδούχοι στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της Τετάρτης για την 14η αγωνιστική, έμειναν στο (1-1 εκτός έδρας) κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου. Η ΑΣΑ αν και προηγήθηκε στο 38ο λεπτό και από το 54′ ο αντίπαλος της έμεινε με παίκτη λιγότερο παρ’ όλα αυτά κατάφερε να ισοφαριστεί από τον αντίπαλο της και να μείνει στο – 9 από την πρωτοπόρο Βέροια. Η Α.Ε.Λ. έκανε «γκέλα» ολκής στο εντός έδρας παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Απόλλωνα Πόντου και έχασε μεγάλο έδαφος να πλησιάσει στην κορυφή. Η ομάδα του Παναγιώτη Γκουτσίδη υποτίμησε τον αντίπαλο της  δεν είχε καλή απόδοση και δεν μπόρεσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του Απόλλωνα Πόντου. Ο νικητής του σημερινού ντέρμπι θα μείνει στο κυνήγι της πρωτοπόρου Βέροιας. Οι δύο ομάδες προέρχονται από γκέλες με κατώτερο αντίπαλο. Θα δώσω ένα μικρό προβάδισμα στην Α.Ε.Λ. που θα χρειαστεί να πέτυχει ένα γκολ παραπάνω από την Αναγέννηση Καρδίτσας.

 Θα κρατήσω το χ2 + g/g σε απόδοση 3,15.

Στη Βέροια η πρωτοπόρος Βασίλισσα του Βορρά φιλοξένει τον Ολυμπιακό Β’. Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη προέρχεται από δύο συνεχόμενα εκτός έδρας διπλά σε Απόλλωνα Λάρισας (1-0) την περασμένη Κυριακή, ενώ μεσοβδόμαδα στο εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 20η αγωνιστική πήρε τη νίκη στη Νεάπολη του Βόλου κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου με (2-0) και αύξησε τη διαφορά στο + 8 από την 2η Α.Ε.Λ. Ο Ολυμπιακός Β’ έμεινε στο (0-0 εντός έδρας) κόντρα στον Π.Ο.Τ. Ηρακλή. Ο βαθμός αυτός ήταν ο πρώτος για τους μικρούς «ερυθρόλευκους» μετά από τέσσερις αγώνες. Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα παρουσιάστηκε βελτιωμένη από τα προηγούμενα παιχνίδια τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι, όσο και στο δημιουργικό απλά της έλειπε η σωστή τελική σκέψη για να φτάσειστο γκολ. Εκτιμώ πως η Βέροια θα πάρει τη νίκη και θα συνεχίσει το νικηφόρο σερί της ο άσος στο (1,28) δεν αξίζει.

Για να ανεβάσω την απόδοση θα ρισκάρω στο combo 1+ g/g που πληρώνει 3,70, καθώς πιστεύω πως ο Ολυμπιακός Β’ θα βρει ένα γκολ. 

Δελτίο
Αναγέννηση Καρδίτσας - Λάρισα Super League 219/03/22 14:30 Χ2 +g/g 3.15 2-3
Βέροια - Ολυμπιακός Β΄ Super League 219/03/22 14:45 1 + g/g 4.15 1-0
Απόδοση Δελτίου: 13.07
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X