Μια δυάδα ειδησεογραφίας από τη Super League 2

Μια δυάδα ειδησεογραφίας από τη Super League 2

Δύο σημεία ειδησεογραφίας έβγαλα για σήμερα από τη Super League 2

Εμβόλιμη αγωνιστική διεξάγεται σήμερα στους δύο ομίλους της Super League 2 και από τα 15 παιχνίδια που θα γίνουν ξεχώρισα δύο σημεία ειδησεογραφίας, μετά την οριστική αναβολή του Πιερικός – Ολυμπιακός Βόλου καθώς η ομάδα της Κατερίνης έχει αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού.

Πάμε να τις δούμε αναλυτικά…

Στον Ασπρόπυργο ο Παναθηναϊκός Β΄ φιλοξένει τον Εργοτέλη. Οι «πράσινοι» το περασμένο Σάββατο απέσπασαν εκτός έδρας ισοπαλία με (1-1) από τον Καραϊσκάκη Άρτας. Ο Παναθηναϊκός Β΄ στη σημερινή αναμέτρηση θα έχει μια απουσία αυτή του Μαρτίνη (μπακ, 17/0), ο οποίος θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής, ενώ επιστρέφει ο  ο Τουρκοχωρίτης (μπακ, 15/0). Ο Εργοτέλης την περασμένη Κυριακή κέρδισε με (2-0) εντός έδρας την Καλαμάτα σε ένα παιχνίδι που η «Μαύρη Θύελλα» ήταν σαφώς ανώτερη από τους Κρητικούς. Στο σημερινό παιχνίδι ο Νίκος Μπαδήμας θα έχει εκτός πέντε απουσίες βασικών του παικτών τους: Μίκο (στόπερ, 17/0), Μπουτσάκη (χαφ, 18/0) που εκτίουν ποινή τιμωρίας. Ενώ εκτός παραμένουν οι Μπουρσέλης (χαφ, 8/1) και οι Σαρρής (στόπερ, 16/0), Κοκκίνης (εξτρέμ, 20/0). Εκτιμώ πως ο πλήρης  Παναθηναϊκός Β΄ θα επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον Εργοτέλη που έχει πολλά προβλήματα απουσιών και έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του.

Θα ποντάρω στον άσο σε απόδοση 3,10.

Στο Καυτανζόγλειο Στάδιο ο Π.Ο.Τ. Ηρακλής υποδέχεται τον Απόλλωνα Λάρισας. Οι «κυανόλευκοι» την περασμένη αγωνιστική γνώρισαν εκτός έδρας ήττα με κάτω τα χέρια από την Α.Ε.Λ. με (0-3). Ο Ηρακλής το τελευταίο διάστημα δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, καθώς έχει χαλάσει η καλή αγωνιστική του εικόνα τόσο από τα συνεχόμενα παιχνίδια, όσο και από τους πολλούς τραυματισμούς. Στο σημερινό παιχνίδι ο Κώστας Γεωργιάδης δεν θα υπολογίζει στους  Μανώλη Παπαστεριανό. (χαφ, 6/1) που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν και τον τραυματία Βιτίνιο (εξτρέμ, 10/0). Ενώ εκτός αποστολής είναι και οι Κωστούλας (στόπερ, 17/1), Χατζηπιρπιρίδης (εξτρέμ, 6/0) και Παπαδόπουλος (αμ., 5/0). Νοκ άουτ και ο μέσος, Τότσκα (χαφ, 20/2). Ενώ επιστρέφουν οι  Πήλιος (μπακ, 18/1) και  ο Πανάγου (μπακ, 19/0). Ο Απόλλων Λάρισας πήρε σημαντική εντός έδρας νίκη με (1-0) επί του Πανσερραϊκού στην μάχη που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία. Η ομάδα της Φιλιππούπολης Λάρισας με τον Θωμά Γράφα στον πάγκο της στα τελευταία 12 παιχνίδια έχει γνωρίσει μόνο δύο ήττες. πριν δύο εβδομάδες πέτυχε μεγάλη εκτός έδρας νίκη στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη κόντρα στον Ολυμπιακό Β΄ με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν τον Κώστα Φορτούνη στη σύνθεση τους μαζί με άλλους παίκτες από την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Οι αποδόσεις στο «διπλό» του Απόλλωνα είναι προκλητικές, με την ομάδα της Λάρισας να είναι εξαιρετική στο ανασταλτικό κομμάτι, που έχει δεχτεί δύο γκολ στους τελευταίους τέσσερις αγώνες της.

Θα ρισκάρω στο διπλό Draw no bet του Απόλλωνα Λάρισας σε απόδοση 4,40. 

 

Δελτίο
Παναθηναϊκός Β΄ - Εργοτέλης Super League 209/03/22 15:00 1 3.10 0-0
Ηρακλής - Απόλλων Λάρισας Super League 209/03/22 15:00 2 Draw No Bet 4.40 4-0
Απόδοση Δελτίου: 13.64
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X