Πάει με φορά για το διπλό στον Βόλο

Πάει με φορά για το διπλό στον Βόλο

Δύο καλοπληρωμένες επιλογές ξεχώρισα για σήμερα

Ο Καραϊσκάκης Άρτας δεν τα κατάφερε κόντρα στον Παναθηναϊκό Β΄ και έμεινε στο (1-1), πριν δεχθεί την ισοφάριση η ομάδα του Κώστα Φραντζέσκου και με το σκορ να είναι υπέρ της αστόχησε από το σημείο του πέναλτι για να κάνει το (2-0) και να κλειδώσει το παιχνίδι και σαν μην έφτανε αυτό η μπάλα τιμώρησε την ομάδα της Άρτας και ο Παναθηναϊκός Β΄ έφερε το ματς στα ίσα, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης και δεν πέρασε ο καλοπληρωμένος άσος που προτείναμε χθες. Πάμε να δούμε τί κρατήσαμε για σήμερα…

Η Αναγέννηση Καρδίτσας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Βόλου. Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη πήρε μεγάλη και σημαντική νίκη με επική ανατροπή στο εξ’  αναβολής παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης επί της πρωτοπόρου Βέροιας με (5-2). Η ΑΣΑ για να ελπίζει στον στόχο που έχει από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν που είναι η 1η θέση πρέπει να βελτιώσει τη βαθμολογική συγκομιδή της μακριά από την Καρδίτσα, καθώς σε 8 αγώνες εκτός έδρας έχει πάρει ένα διπλό επί του Ολυμπιακού Β΄ με (1-0) στις 29/12/2021. το ρεκόρ της μέχρι στιγμής μακριά από την έδρα της είναι (1-3-4). Ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε μια σημαντική νίκη επί του ΠΑΟΚ Β’  με (3-1 εντός έδρας) σε εξ’ αναβολής παιχνίδι που έγινε την περασμένη Τετάρτη και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Είναι ένα παιχνίδι κομβικό και για τις δύο ομάδες. Η ΑΣΑ είναι καλύτερη ομάδα από τους γηπεδούχους και με την ψυχολογία στα ύψη μετά την νίκη επί της Βέροιας θα καταφέρει να πάρει το διπλό κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Θα ποντάρω στο διπλό σε απόδοση 2,52.

Στη Ρόδο ο Διαγόρας υποδέχεται την Κηφισιά. Την περασμένη Κυριακή γνώρισε εκτός έδρας ήττα από την Επισκοπή με (0-1), είχε μια εβδομάδα καιρό να προετοιμαστεί για το σημερινό παιχνίδι καθώς δεν είχε εξ’ αναβολής ματς μεσοβδόμαδα. Ο «γηραιός» είναι κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού και το σημερινό παιχνίδι είναι «τελικός». Σε περίπτωση ήττας σήμερα θα βρεθεί σε δύσκολη θέση αφού με τις νίκες που έκαναν οι ομάδες της ουράς το τελευταίο διάστημα το βαθμολογικό όριο παραμονής ανέβηκε. Η Κηφισιά πέτυχε δύο συνεχόμενες εντός έδρας νίκες επί του Αστέρα Βλαχιώτη με (2-1) την περασμένη Κυριακή, ενώ στο εξ’  αναβολής παιχνίδι της Τετάρτης κέρδισε δύσκολα τη Ρόδο με (1-0). Στο σημερινό παιχνίδι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα έχει πέντε απουσίες τους: Καραγκούνη (εξτρέμ, 9/2), Φερέιρα (εξτρέμ, 15/1) που χτύπησε στο τελευταίο παιχνίδι. Ο Να’α (αμ., 18/0) εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής λόγω καρτών και ο Καλλέγρης (μέσος 20/1). Ο Διαγόρας είναι με την πλάτη στον τοίχο και θέλει το τρίποντο στο σημερινό παιχνίδι καθώς έχει μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς της νίκης από την Κηφισιά που είναι βαθμολογικά άνετη.

Κρατάω τον άσο σε απόδοση 2,40.

Δελτίο
Ολυμπιακός Βόλου - Αναγέννηση Καρδίτσας Super League 206/03/22 14:45 2 2.52 0-1
Διαγόρας Ρόδου - Κηφισιά Α.Ε. Super League 206/03/22 14:45 1 2.40 0-2
Απόδοση Δελτίου: 6.05
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X