Βγάζει αντίδραση  η ΑΣΑ

Βγάζει αντίδραση η ΑΣΑ

Δύο καλοπληρωμένες επιλογές ξεχώρισα από τα σημερινά παιχνίδια της Super League 2

Με το γκολ του Φασίδη στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΠΑΟΚ Β’ έκανε το 2-1 κόντρα στη Βέροια και η στήλη επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από αρκετό καιρό. Από τα σημερινά παιχνίδια της Super League 2 ξεχώρισα δύο καλοπληρωμένα σημεία.

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά…

Στη Καρδίτσα η Αναγέννηση υποδέχεται στο Θεσσαλικό ντέρμπι τη Νίκη Βόλου. Η ΑΣΑ το τελευταίο διάστημα δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση καθώς στα πέντε τελευταία παιχνίδια έχει απολογισμό (1-2-2). Την περασμένη Τετάρτη έμεινε στο (1-1 εκτός έδρας) κόντρα στο Ηρακλή αν και βρέθηκε να προηγείται από το 2ο λεπτό και να αγωνίζεται με παίκτη παραπάνω από το ίδιο χρονικό σημείο της αναμέτρησης. Σε 8 αγώνες στην έδρα της έχει κάνει το απόλυτο, στο σημερινό ντέρμπι ο προπονητής της Αναγέννησης Περικλής Αμανατίδης θα κοουτσάρει από την εξέδρα καθώς θα εκτίσει ποινή τιμωρίας. Εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο Κλάους Αθανασιάδης (φορ, 8/2), ενώ τιμωρημένος είναι ο κεντρικός αμυντικός Λαρρέα  (11/3). Η Νίκη Βόλου βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας έχοντας απολογισμό (7-6-6). Την περασμένη αγωνιστική κέρδισε εντός έδρας με (1-0) τον Απόλλωνα Πόντου. Η ομάδα της Νέας Ιωνίας του Βόλου σε 9 αγώνες εκτός έδρας έχει απολογισμό (1-4-4). Στο σημερινό ντέρμπι ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν θα έχει στη διάθεση τους  Γκαρσία (εξτρέμ, 14/2) και Ροχάνο (επ, 15/1), ενώ επιστρέφουν οι Μιράντα (εξτρέμ, 7/1),  Μέτσε (χαφ, 15/1) και Γρομητσάρης (στόπερ, 14/0). Περιμένω ένα κλειστό παιχνίδι και εκτιμώ πως η Αναγέννηση με τη βοήθεια του κόσμου της θα βγάλει αντίδραση στο ντέρμπι και θα επιστρέψει στις νίκες κόντρα στη Νίκη Βόλου.

Για να ανεβάσω την απόδοση του άσου θα προτιμήσω το combo 1+ N/G που πληρώνει 4,80.

Στην Κατερίνη ο Πιερικός φιλοξένει τον Αλμωπό Αριδαίας. Οι «Μελανόλευκοι» την περασμένη Κυριακή πέτυχαν σπουδαία νίκη εκτός έδρας κόντρα στη Καβάλα με (2-1) και ανέβηκαν στο + 1 από τη γραμμή του υποβιβασμού. Ο Πιερικός στα 3/9 εντός έδρας παιχνίδια του επιβεβαίωσε το over 2,5, ενώ στα 2/9 έκανε την εμφάνιση του το combo g/g + over 2,5. Ο Αλμωπός Αριδαίας πέτυχε μεγάλη εντός έδρας νίκη κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας με (1-0) και βρίσκεται στο + 8 από την επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα της Πέλλας σε 9 αγώνες εκτός έδρας έχει απολογισμό (2-3-4) με συνολικό απολογισμό τερμάτων (12-12). Στα 3/9 εκτός έδρας παιχνίδια του Αλμωπού εμφανίστηκε το over 2,5, και σε ένα παιχνίδι το combo g/g + over 2,5. Επίσης σε όσα παιχνίδια σημείωσε γκολ εκτός έδρας ο Αλμωπός πήρε αποτέλεσμα. Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου ο Αλμωπός είχε πάρει τη νίκη με (3-1). Εκτιμώ πως η αναμέτρηση θα έχει γκολ ο Πιερικός έχει πολλές αμυντικές αδυναμίες και ο Αλμωπός θα τις εκμεταλλευτεί και θα βρει γκολ.

Θα πάρω το ρίσκο και θα ποντάρω στο combo g/g + over 2,5 σε απόδοση 2,27.

Δελτίο
Αναγέννηση Καρδίτσας - Νίκη Βόλου Super League 227/02/22 14:45 1 + N/G 4.80 0-0
Πιερικός - Αλμωπός Αριδαίας Super League 227/02/22 14:45 g/g + over 2,5 2.27 2-2
Απόδοση Δελτίου: 10.90
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X