Θα ξεσπάσει ο Ολυμπιακός Β΄ κόντρα στην Καβάλα

Θα ξεσπάσει ο Ολυμπιακός Β΄ κόντρα στην Καβάλα

Δύο καλοπληρωμένες επιλογές κράτησα από τα σημερινά παιχνίδια της Super League 2

Με δύο αγώνες ανοίγει σήμερα η αυλαία της 14η αγωνιστικής της Super League 2. Με τη στήλη να έχει επιλογές και από τα δύο παιχνίδια.

Ολυμπιακός Β΄ – Καβάλα: Η Β΄ ομάδα του Ολυμπιακού αν και προηγήθηκε με (1-0) στο παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στον Θεσπρωτό με (1-2) εκτός έδρας. Στο σημερινό παιχνίδι οι μικροί ερυθρόλευκοι θα βγάλουν αντίδραση κόντρα στην Καβάλα και θα επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα. Η Καβάλα στην εμβόλιμη αγωνιστική της Τετάρτης πήρε τον πρώτο της βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα εντός έδρας κόντρα στον Απόλλων Λάρισας (0-0). Στη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε προχώρησε σε αρκετές προσθήκες στο ρόστερ της για να προλάβει το «τρένο» της παραμονής. Εκτιμώ πως ο Ολυμπιακός Β΄ θα ξεσπάσει στο σημερινό παιχνίδι και θα πάρει τη νίκη κόντρα στην ουραγό Καβάλα.

Θα κρατήσω το combo 1+ over 2,5 σε απόδοση 2,95.

Ηρόδοτος – Παναθηναϊκός Β΄ :  Ο Ηρόδοτος είναι η ποιο ταλαιπωρημένη ομάδα από τον covid -19, καθώς η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού είχε τα περισσότερα κρούσματα (19). Στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης γνώρισε την ήττα από την Καλαμάτα με (0-2 εκτός έδρας) στο σημερινό παιχνίδι αντιμετωπίζει πρόβλημα στη θέση του τερματοφύλακα καθώς ο Δήμιζας είναι εκτός λόγω κορονοϊού, ενώ ο Λουτριώτης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού από το παιχνίδι της Τετάρτης με την Καλαμάτα και κάνει αγώνα δρόμου ώστε να μπορέσει να δώσει το παρών στην αναμέτρηση, κάτι που κρίνεται απαραίτητο καθώς ο Ηρόδοτος δεν διαθέτει πλέον τρίτο τερματοφύλακα. Επίσης στις απουσίες  συμπεριλαμβάνεται και ο Σουρνάκης ο οποίος αποκόμισε εάν βαρύ διάστρεμμα από το παιχνίδι με την Καλαμάτα. Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού Β΄ με το Αιγάλεω δεν πραγματοποιήθηκε  για την 13η εμβόλιμη αγωνιστική λόγω κρουσμάτων covid -19 που είχε η ομάδα του ¨Σίτυ¨ . Το «τριφύλλι» στο τελευταίο του παιχνίδι που έδωσε την Κυριακή στις (8/1) εκτός έδρας κόντρα στην Καλλιθέα γνώρισε την ήττα με (0-1). Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός Β΄ θα επιστρέψει στις νίκες  κόντρα στον Ηρόδοτο που ταλαιπωρείται από προβλήματα τραυματισμών και covid -19.

Οπότε για να ανεβάσω την απόδοση θα κρατήσω το combo 2+ N/G στο 2,82.

Δελτίο
Ολυμπιακός Β΄ - Καβάλα Super League 214/01/22 14:45 1 + over 2,5 2.95 2-2
Ηρόδοτος - Παναθηναϊκός Β΄ Super League 214/01/22 14:45 2 + N/G 2.82 0-0
Απόδοση Δελτίου: 8.32
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X