Μεξικάνοι μαχητές και Δομινικανοί... πορθητές

Μεξικάνοι μαχητές και Δομινικανοί... πορθητές

Τζάμπολ... πρωινιάτικο στο Παγκόσμιο κύπελλο και οι πρεμιέρες μπορεί να κρύβουν παγίδες εκτός από τις ομάδες και για τις... εταιρίες.

Να, για παράδειγμα αυτό το Μεξικό – Μαυροβούνιο, στη Μανίλα όπου βρίσκεται και η Εθνική μας, αλλά σε άλλο όμιλο. Φαβορί το Μαυροβούνιο, σωστό και συμφωνούμε. Αν κάποιος ικανοποιείται με το 1,20 της νίκης του θα είναι ένα λογικό παίξιμο. Μόνο που αν πάμε στα χάντικαπ αξίζουν άλλα.

Το Μεξικό έχει δείξει και στα φιλικά ότι είναι μια δεμένη ομάδα. Εχει ταλέντο, έχει μαχητικότητα, μπορεί αν μη τι άλλο να βάλει εμπόδια στον αντίπαλο. Αυτό θα πιστέψουμε ότι θα κάνει και θα του δώσουμε ένα γερό χάντικαπ να υπερασπιστεί.

Μένουμε στον ίδιο όμιλο και στη Μανίλα και πάμε στο ματς των γηπεδούχων με τη Δομινικανή Δημοκρατία. Σε ουδέτερο έδαφος ίσως η νίκη των Δομινικανών… δεν παιζόταν. Εδώ επειδή το γήπεδο θα έχει πανζουρλισμό από τους “άρρωστους” με το μπάσκετ Φιλιππινέζους και θα τους… ζαλίσει, βρίσκουμε μερικές ενδιαφέρουσες τιμές.

Πάμε με ένα μικρό χάντικαπ για να καλύψουν οι Δομινικανοί, σε ματς που υπό νορμάλ συνθήκες είναι για διψήφιες υπέρ τους διαφορές και συμπληρώνουμε ικανοποιητικά.

Δελτίο
Μεξικό - Μαυροβούνιο Παγκόσμιο Κύπελλο25/08/23 11:45 1 (+11,5) 1.65 71-91
Δομινικανή Δημοκρατία - Φιλιππίνες Παγκόσμιο Κύπελλο25/08/23 15:00 1 (-5,5) 1.32 87-81
Απόδοση Δελτίου: 2.18
Ποντάρισμα: 300
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X