Προγνωστικά Ιταλίας (2/3)

Προγνωστικά Ιταλίας (2/3)

Τρια ματς στην Ιταλία

Προγνωστικά Ιταλίας (2/3)

Τρια ματς στην Ιταλία, με ομάδες που παλεύουν για Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ουντινέζε – Σαλερνιτάνα 16:00

Ήττα με 2-0 από την Τζένοα για την Ουντινέζε και είναι μόλις 3 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Οι αρκετές απουσίες σίγουρα έχουν παίξει ρόλο, τις οποίες θα έχουν και στο παιχνίδι με την Σαλερνιτάνα. Η Σαλερνιτάνα γνώρισε άλλη μια ήττα από την Μόντσα αυτή την φορά με 2-0 και ουσιαστικά έχει πετάξει λευκή πετσέτα. 10 βαθμούς από την σωτηρία οπότε πλέον μοιάζει απίθανο να σώσει την κατηγορία.

Προγνωστικά στοιχήματος: Ασσος για την Ουντινέζε η Σαλερνιτάνα δεν έχει πλέον δυνάμεις.

 

Μόντσα – Ρόμα 19:00

Η Μόντσα πήρε νίκη 2-0 κόντρα στην Σαλερνιτάνα και κυνηγάει πλέον την 10άδα. Έχει αρχίσει και σκοράρει πλέον. Πάρα τις απουσίες έχει βρεί τρόπο να το διαχειριστεί και έχει βελτιώσει την εικόνα της κατακόρυφα. Η Ρόμα πήρε μια δύσκολη νίκη κόντρα στην σκληροτράχηλη Τορίνο με 3-2 και συνεχίζει να πιέζει για μια θέση στο επόμενο UEFA Champions League. Έχει βρει την φόρμα του ο Ντιμπάλα και πλέον κοιτάζει στα μάτια όλες τις ομάδες της Ιταλίας.

Προγνωστικά στοιχήματος: Διπλό. Σε καλή φόρμα πλέον η Ρόμα και παίζει τα ρέστα της για Ευρώπη.

 

Τορίνο – Φιορεντίνα 21:45

Ήττα με 3-2 από την Ρόμα, πάλεψε όμως μέχρι το τέλος και έχει δείξει φέτος πως είναι πολύ υπολογίσιμη δύναμη. Θα εξαντλήσει ότι πιθανότητες της αναλογούν για μια θέση στην Ευρώπη. Η Φιορεντίνα πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στην Λάτσιο και παρά τα σκαμπανεβάσματα παραμένει στην μάχη για Ευρώπη με πολύ καλές πιθανότητες. Έχει κάποιες απουσίες οι οποίες ίσως την κρατάνε λίγο πίσω.

Προγνωστικά στοιχήματος: Ισοπαλία. Πολύ δυνατή η Τόρο στην έδρα της και δυσκολέψει την Φιορεντίνα όπως και να χει.

TIPSTERS
X