Σημείο Ημέρας

Ποντάρισμα ημέρας
Φερεντσβάρος - Ολυμπιακός 1 2.30 0-1

Περασμένοι αγώνες

17 Φεβρουαρίου 2024
Νότιγχαμ Φόρεστ - Γουέστ Χαμ 1 2.25 2-0
15 Φεβρουαρίου 2024
Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος Europa Conference League Χ 3.6 1-0
13 Φεβρουαρίου 2024
Παναιτωλικός - Αρης 2 2.05 0-1
10 Φεβρουαρίου 2024
ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης 2 2.02 0-0

Προγνωστικά σημείο ημέρας

Πόσες φορές έχουμε σκεφτεί πως από ένα ολόκληρο κουπόνι στοιχήματος με εκατοντάδες αγώνες, είναι πολύ εύκολο να βρούμε ένα και μόνο σημείο, το οποίο θα συμπεριλάβουμε στα προγνωστικά μας και θα επιβεβαιωθεί. Κι όμως, αποδεικνύεται στην πράξη πως ακόμη και η επιλογή ενός και μόνο αγώνα, θέλει αρκετή μελέτη για το στοίχημα.

Στο Betone ερχόμαστε να δώσουμε λύση και κυρίως να σας δείξουμε τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να γίνει η διαλογή για ένα δυνατό σημείο, καθημερινό, το οποίο με αρκετή υπομονή και συνέπεια θα σας χαρίσει μακροπρόθεσμα κέρδος, μιλάμε για το δυνατό σημείο της ημέρας.

Πως επιλέγω σημείο ημέρας

Είναι λογικό να μην μπορώ να διαβάσω αναλυτικά για περίπου 150 με 200 παιχνίδια ανά ημέρα. Ακόμη και αν ήμουν αφοσιωμένος 24 ώρες πάνω από έναν υπολογιστή, κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατο. Εκτός του ότι χρειαζόμαστε αρκετές ώρες, απαιτεί και γνώσεις για πάρα πολλά πρωταθλήματα.

Πρώτη μας δουλειά λοιπόν είναι να επιλέξουμε δέκα πρωταθλήματα στον μέγιστο αριθμό. Το ιδανικό είναι όχι λιγότερα από πέντε, όχι περισσότερα από δέκα. Σε αυτά ξεκινάμε από το καλοκαίρι κιόλας και αφιερώνουμε κάποιες ώρες ώστε να αποκτήσουμε καλύτερη εικόνα για τις ομάδες και να μην περιμένουμε την τελευταία στιγμή για να ενημερωθούμε.

Από εκεί και πέρα είναι ένας συνδυασμός που πρέπει να ακολουθήσουμε, για να βρούμε το σημείο της ημέρας. Είναι τα αγωνιστικά νέα κάθε αναμέτρησης, είναι η προϊστορία που έχουν οι δύο ομάδες καθώς και η αγωνιστική φόρμα μα πάνω απ’ όλα είναι ένα το σημαντικό στοιχείο που ορίζει το κέρδος μας ή την απώλειά μας. Αυτό που ακολουθεί παρακάτω.

Απόδοση για σημείο ημέρας

Η τιμή στην οποία θα ποντάρουμε το σημείο της ημέρας είναι καθοριστική. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να κυνηγάμε απόδοση στα ύψη. Αυτό που έχει σημασία όμως είναι η απόδοση να ανταποκρίνεται στη δυσκολία και τις απαιτήσεις του αγώνα. Στο τέλος κάθε μήνα, αυτό είναι που κάνει τη διαφορά στο θετικό πρόσημο των προσπαθειών μας. Ένα σημείο με απόδοση 1.30 μπορεί να έχει μεγαλύτερη αξία από ένα σημείο του 2.00. Φανταστείτε μια αναμέτρηση για παράδειγμα Μπαρτσελόνα-Γκρόιτερ Φιρτ με τον άσο στο 1.25. Καταλαβαίνετε ότι έχουμε στοιχηματική αξία.

Στοιχηματικοί τζίροι

Καλό επίσης είναι να ρίχνουμε μια ματιά πριν πάρουμε την απόφαση να καταθέσουμε ένα στοίχημα, στους τζίρους της αγοράς. Να δούμε το παιχνίδι που μας ενδιαφέρει, πως κινείται όσον αφορά την εναλλαγή των αποδόσεων. Δεν σημαίνει απαραίτητα πως αν ένα ματς πάρει αρκετό παιχνίδι ότι θα σπάσει. Κόντρα σε ό,τι νομίζουν οι περισσότεροι.

Επαγγελματικό στοίχημα

Ένα τελευταίο tip από τον θαυμαστό κόσμο των επαγγελματιών του χώρου. Στο στοίχημα υπάρχει ένας άγραφος κανόνας, όταν κάποιος ποντάρει σε μονό παιχνίδι. Είτε επιλέγει να το βάλει στα προγνωστικά του μόλις βγουν οι αποδόσεις είτε ποντάρει λίγα λεπτά πριν την έναρξη.

Στην πρώτη περίπτωση επιχειρεί να εκμεταλλευτεί το τυχόν λάθος των μπουκ. Το κακό διάβασμα δηλαδή της στοιχηματικές εταιρείας. Στη δεύτερη περίπτωση επιχειρεί να καλυφθεί όσο το δυνατόν καλύτερα γύρω από τα αγωνιστικά νέα και να διαβάσει άριστα την πτώση των αποδόσεων, προκειμένου να αποφασίσει αν υπάρχει κάτι που διαφοροποιεί την επιλογή του.

TIPSTERS
X