Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά και το Γκάμπια - Καμερούν για το Κόπα Άφρικα

Τριάδα με Super League

Ποντάρισμα στα τρία ματς της Super League

Τριάδα με Super League

Ποντάρισμα στα τρία ματς της Super League

  • Nτέρμπι τίτλου για τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη
  • Η ΑΕΚ πρέπει να κάνει το καθήκον της κόντρα στη Λαμία
  • Ντέρμπι αιωνίων που κρίνει πολλά για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Kαλημέρα καλημέρα σε όλους και να έχετε μία υπέροχη Κυριακή. Χθες δεν πήγαμε ταμείο και έτσι σήμερα θέλουμε να χτίσουμε ξανά το σερί μας από την αρχή. Έτσι θα πάμε με μία τριάδα με Super League.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική των Play off της Super League. Ματς που θα κρίνει πολλά, καθώς ο Ολυμπιακός τουλάχιστον με ισοπαλία παίρνει την 3η θέση, ενώ ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη για βγει 3ος. Σε περίπτωση που ο Άρης κατακτήσει το κύπελλο, τότε θα βγει αυτος Ευρώπη και ο 4ος της βαθμολογίας θα μείνει εκτός. Έτσι, η 3η θέσει κρίνει πολλά και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη. Ο Παναθηναϊκός πλέον με τον Χρήστο Κόντη στον πάγκο, με τον Τερίμ να αποτελεί παρελθόν. Θα πάμε με το over 1,5 σε απόδοση 1,26 στη Betshop.

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τη Λαμία στην OPAP Arena για την τελευταία αγωνιστική των Play off της Super League. Η Ένωση θέλει σίγουρα τη νίκη και περιμένει το ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη για να μάθει αν θα κατακτήσει και φέτος το πρωτάθλημα. Έτσι, θα μπει από νωρίς δυνατά για να «καθαρίσει» την αναμέτρηση και να μην έχει άγχος όσο προχωρά το ματς. Έτσι, θα πάμε με το 1/1 ημίχρονο/τελικό σε απόδοση 1,34 στη Βetshop.

Ο Άρης φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την τελευταία αγωνιστική των Play off της Super League. Ματς που θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή, καθώς ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο νίκη για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Σε περίπτωση νίκης του Άρη ή ισοπαλίας  και νίκης της ΑΕΚ επί της Λαμίας, πρωταθλήτρια θα αναδειχθεί η Ένωση. Έτσι, ο ΠΑΟΚ θα τα παίξει όλα για όλα για τη νίκη, με τον Άρη να θέλει να κόψει το πρωτάθλημα από τον συμπολίτη. Έτσι, εμείς θα πάμε με το 1Χ σε απόδοση 2,29 στη Βetshop.

 

Δελτίο
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 19/05/24 20:00 Over 1,5 1.26 2-2
ΑΕΚ - Λαμία 19/05/24 20:00 1/1 1.34
Αρης - ΠΑΟΚ 19/05/24 20:00 2.29 1-2
Απόδοση Δελτίου: 3.87
Ποντάρισμα: 10000
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X