Προγνωστικά Ελλάδας (19/8)

Προγνωστικά Ελλάδας (19/8)

Κάπως κουτσουρεμένο το σημερινό πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Super League αφού οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των ομάδων οδήγησαν στην αναβολή αγώνων.

ΠΑΣ Γιάννινα – Κηφισιά

Την 9η θέση κατέκτησε πέρυσι στο πρωτάθλημα ο ΠΑΣ Γιάννινα έχοντας μεγάλο πρόβλημα στην ανασταλτική λειτουργία. Το παθητικό των 50 τερμάτων το αποδεικνύει. Κατάφερε πάντως να σημειώσει επτά νίκες και ουσιαστικά δεν κινδύνεψε με υποβιβασμό. Από την πλευρά της η Κηφισιά είναι μια από τις νεοφώτιστες στην κατηγορία. Για πρώτη φορά στην ιστορία της θα αγωνιστεί στην μεγάλη κατηγορία έχοντας αλλάξει προπονητή αλλά και πολλά πρόσωπα του ρόστερ της συγκριτικά με την ομάδα που κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα στην 2η κατηγορία. Στον πάγκο της ο Γιάννης Αναστασίου, σημαντικότερες μεταγραφές οι Νίνης, Οζέγκοβιτς και Σάκιτς.

Στοιχηματική εκτίμηση: Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει την εμπειρία και την έδρα σε αυτή την πρεμιέρα για να ξεκινήσει με νίκη το πρωτάθλημα. Ο Στάικος σίγουρα θα δούλεψε αρκετά στα αμυντικά καθήκοντα της ομάδας του, με τον πλούσιο άσο στο 2.15 να αποτελεί την επιλογή μας.

TIPSTERS
X