Ο Καρίμ Μπενζεμά, επιβεβαίωσε το αίσθημα υπερηφάνειας που τον διακατέχει μετά την επιστροφή του στην εθνική ομάδα της Γαλλίας και μιλώντας στην εφημερίδα «L Equipe» εξήγησε τι συνέβη στην συζήτηση που είχε με τον ομοσπονδιακό τεχνικό των «πετεινών», Ντιντιέ Ντεσάμπ.

«Πάντα τα πήγαινα καλά μαζί του και μετά από τρία λεπτά, τα πάντα ήταν κανονικά. Ενώ πέρασαν περισσότερα από πέντε χρόνια από την τελευταία φορά», σχολίασε ο Γάλλος επιθετικός, ο οποίος θα ενισχύσει σημαντικά την «γραμμνή κρούσης»των «τρικολόρ» στο EURO 2020 και πρόσθεσε: «Είπαμε πολλά πράγματα. Πράγματα που έπρεπε να πούμε ο ένας στον άλλον, εδώ και αρκετό καιρό. Ήταν μια καλή συζήτηση, με σημαντικές τοποθετήσεις εκατέρωθεν. Θέλω να κατακτήσω ένα τρόπαιο με την εθνική ομάδα».

Ο 33χρονος Μπενζεμά, ο οποίος μετρά 81 συμμετοχές και 27 γκολ με την φανέλα της Γαλλίας, αναμένεται να επιστρέψει στην 11αδα των «πετεινών», στο ντέρμπι της 15ης Ιουνίου με αντίπαλο την Γερμανία, στο Μόναχο για την πρεμιέρα των παγκόσμιων πρωταθλητών στο EURO 2020.

TIPSTERS
X