Η πιθανότητα ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Νάπολι από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, φαίνεται πως έχει απομακρυνθεί. Ο Πορτογάλος, μετά από παραμονή 24 ωρών στην… pole position, δεν βρήκε κίνητρο για τους «ατζούρι» του ιταλικού νότου, τόσο ως προς το οικονομικό πρότζεκτ όσο και την έλλειψη συμμετοχής στο Champions League.

Ωστόσο, η Νάπολι ξαναρχίζει αμέσως το… κάστινγκ για την αντικατάσταση του Τζενάρο Γκατούζο. Μεταξύ των υποψηφίων παραμένει ο Κριστόφ Γκαλτιέ, νέος πρωταθλητής Γαλλίας με τη Λιλ, ο οποίος είναι έτοιμος να αλλάξει τον πάγκο, αλλά ψάχνει κι εντός έδρας: «Δεν έχω πάρει ακόμα την απόφασή μου. Δεν υπάρχουν μόνο η Λιόν και η Νις αλλά και η Νάπολι, μεταξύ άλλων», επιβεβαίωσε χθες το βράδυ στο Radio Montecarlo.

Στη λίστα βρίσκεται επίσης ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, που θέλει να επιστρέψει στην προπονητική μετά από δύο χρόνια παύσης και θα μπορούσε να είναι ο άνθρωπος που θα επιλέξει ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Ο «πατρόν», πάντως, σκέφτεται και τον Σιμόνε Ιντσάγκι, ο οποίος μπορεί να αποχωρήσει από τη Λάτσιο. Σε αυτόν ο Ντε Λαουρέντις έχει το προβάδισμα από τον συνάδελφό στη Λάτσιο, Κλάουντιο Λοτίτο, ο οποίος φέρεται να στρέφεται στον Γκατούζο.

TIPSTERS