Η… περιπέτεια της ανανέωσης του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα μπορεί να διαρκέσει πολύ.

Όπως ανέφερε η “mundo deportivo”, οι Καταλανοί περιμένουν από τον Αργεντινό να απαντήσει στην πρότασή μόλις τελειώσει η σεζόν την επόμενη Κυριακή, 23 Μαΐου, που συμπίπτει με τον τελευταίο αγώνα της LaLiga Santander, εναντίον της Εϊμπάρ.

Το αρχικό σχέδιο, είναι ο Μέσι να συνεχίασει να παίζει στη Μπαρτσελόνα για τα επόμενα δύο χρόνια και στη συνέχεια, τα επόμενα τρία να είναι πρεσβευτής των Καταλανών αγωνιζόμενος στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ είχε γίνει λόγος και για ένα συνολικά δεακετές συμβόλαιο.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε η εκπομπή “El Larguero” της Cadena SER, είναι πιθανό ο Μέσι να πάει στην εθνική Αργεντινής, προκειμένου να προετοιμαστεί για το Copa América, χωρίς να έχει συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα.

Παρόλο που η προδιάθεση του Μέσι είναι να παραμείνει, όχι μόνο θέλει να γνωρίζει λεπτομερώς την οικονομική προσφορά, αλλά και το αθλητικό σχέδιο του συλλόγου.

Το Copa América, που αναβλήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, όπως το EURO, λόγω της πανδημίας κορονοϊού, θα διεξαχθεί από τις 11 Ιουνίου έως τις 11 Ιουλίου στην Αργεντινή και την Κολομβία.

Έτσι, εάν ο Μέσι δεν υπογράψει πριν φύγει για την εθνική του ομάδα, θα μπορούσε να συμμετάσχει στο τουρνουά χωρίς συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα, το οποίο λήγει στις 30 Ιουνίου.

TIPSTERS
X