Οι αξιόπιστες στοιχηματικές εταιρείες στην Έλλάδα έχουν νόμιμη υπόσταση και ελέγχονται πλήρως από το ελληνικό κράτος για τον έννομο τρόπο λειτουργίας τους

Οι αξιόπιστες στοιχηματικές εταιρείες στην Eλλάδα έχουν νόμιμη υπόσταση και ελέγχονται πλήρως από το ελληνικό κράτος για τον έννομο τρόπο λειτουργίας τους.

Οι εταιρείες αυτές παρέχουν εκτός από την μοναδική εμπειρία και μια σωστή αξιολόγηση καθώς και ξεχωριστή διαδικασία με την οποία μπορεί ο παίκτης να νιώσει ασφαλής μέσα στον χώρο αυτών των στοιχηματικών εταιρειών. kalyteri-stoiximatiki.gr Παρόλου που δεν μπορεί να διαφημιστεί η ειδική προσφορά εγγραφής (μπόνους νέου παίκτη), την παρέχουν όλες αυτές οι εταιρείες, μαζί με τα δικά τους προγράμματα επιβράβευσής και ειδικά στοιχήματα όπως live betting, live streaming και cash out.

Ανάλογα με την εταιρεία γίνονται οι καταθέσεις με

• πιστωτικές οι χρεωστικές κάρτες
• τραπεζικό έμβασμα
• skrill
• neteller
• vivawallet
• pay pal
• Apple pay.

Οι αναλήψεις ξεκινούν από το ελάχιστο ποσό των 5 € και εκτελούνται με

• τραπεζικό έμβασμα
• skrill
• paysafe card
• viva wallet
• neteller
• πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Stoiximan

Η Stoiximan θεωρείται μια εξαιρετική στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα, η οποία ως γνήσια ελληνική πλατφόρμα λειτούργησε από την πρώτη της μέρα στα Ελληνικά. Προσφέρει τεράστια ποικιλία προγραμμάτων ζωντανής μετάδοσης αγώνων και είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη στοιχηματική εταιρεία για να ποντάρει κανείς στο Champions League. ποντάρουμε στην νίκη με το live betting Ξεχωρίζει για την ευκολόχρηστη εφαρμογή της στο κινητό καθώς και για τα μεγάλα της κουπόνια στο live betting. Επιπλέον προσφέρεται εξαιρετικά payout rates.

Bet 365

Η Bet 365 είναι αυτή την στιγμή μια κορυφαία στοιχηματική εταιρεία στην Ελλαδα. Διακρίνεται για την απόλυτη αξιοπιστία της. Η εταιρεία παγκόσμιας εμβέλειας προσφέρει στα σπορ δωρεάν στοιχήματα μέ κουπόνια στοιμήματος, χωρηγεί εώς και 70% επιπλέον στα κέρδη για παρολί σε ποδόσφαιρο και τέννις καθώς και κουπόνι φαβορί. Μια μεγάλη γκάμα από παιχνίδια, Poker και Live κασίνο ολοκληρώνουν την ποικιλία παιχιδιών στην Bet 365.

PameStoixima

Το PameStoixima μοιράζεται στην χώρα μας μαζί με την Stoiximan και την Bet 365 την προτίμηση των τακτικών παικτών. Ως διαδικτυακή πλατφόρμα της εταιρείας ΟΠΑΠ προσφέρει πέραν από τα αθλητικά στοιχήματα στην OPAPBET πολλές νέες δυνατότητες στοιχήματος μέσων της καινοτομικής της εφαρμογής για τάμπλετ και κινητά. στοιχήματα με σπορ και αγορές Θεωρείται ιδιαίτερα αξιόπιστη, αλλά υπάρχουν σίγουρα περιθώρια για προσφορά περισσότερων live στοιχήματων.

Novibet

H Novibet θεωρείται επίσης μια απο τις καλύτερες και πολύ αξιόπιστες στοιχηματικές εταιρείες στην χώρα μας, η οποία διακρίνεται για τον δυναμισμό της. Πέραν απο τίς πολύ καλές αποδόσεις της ξεχωρίζει για τα Ασιατικά χάντικαπ, τα οποία όμως εντάσσονται μόνο σε επίλεκτους αγώνες. ψηλές αποδόσεις με τα χάντικαπ Επίσης προσφέρει και τις μοναδικές bet referal δυνατότητες. Η γκανιότητα της Novibet τηρεί φυσιολογικά επίπεδα. Η εταιρεία διαθέτει εντυπωσιακές επιλογές (cash out, quick bet, bet referal) καθώς και πλούσιες αγορές.

Fonbet

Η διεθνής εδραιωμένη στοιχηματική εταιρεία Fonbet είναι γνωστή για την αξιοπιστιά της και διακρίνεται για την έξυπνα μινιμαλιστική και πολύ πρακτική δομή της mobile σελίδας της. Ξεχωρίζει για την ιδιαιτερά χαμηλή γκανιότητα και εντυπωσιάζει με τις αρκετά υψηλές της αποδόσεις. Εξίσου εντυπωσιακές είναι τα σπάνια ειδικά στοιχήματα και οι ειδικές αγορές. Μαζί με την εκπληκτική και φανταστικά γρήγορη Live Betting πλατφόρμα της και τις πολλές δυνατότητες συναλλαγών θα είναι οι παίκτες σε θέση να απολαύσουν τις τεράστιες δυνατότητες, τις οποίες προσφέρει η Fonbet στοιμηματική εταιρεία.

Συμπέρασμα

Πολλές άλλες αξιόλογες στοιχηματικές εταιρείες με πολύ καλές επιδόσεις δραστηριοποιούνται στον ελλαδικό χώρο.παίζοντας με τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες Σε αυτές συγκαταλέγονται τόσο σπουδαία ονόματα όπως η bwin, Interwetten, Vistabet, η Betshop καθώς και η Winmaster, οι οποίες προσφέρουν μεγάλες ποικιλίες στοιχημάτων και παιχνιδιών, πάντοτε σε έναν πολύ αξιόπιστο, ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον.

TIPSTERS
X