Τώρα η Μπέρμιγχαμ δεν... συγχωρεί και πληρώνει καλά

Τώρα η Μπέρμιγχαμ δεν... συγχωρεί και πληρώνει καλά

Μονή επιλογή από τη φάση των «32» του Κυπέλλου Αγγλίας

Στις 21.45 η Μπέρμιγχαμ υποδέχεται στο «Σεντ Άντριους» την Μπλάκμπερν σε επαναληπτικό ματς για τους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας και είναι το φαβορί με τον «άσσο» να «πληρώνει» το εξαιρετικό 2.40.

Οι δύο ομάδες είχαν μείνει στο 2-2 στο πρώτο ματς με την Μπέρμιγχαμ να ισοφαρίζει στα… χασομέρια. Πλέον με όπλο την έδρα και τον κόσμο είναι το φαβορί απέναντι σε μία Μπλάκμπερν που στο Κύπελλο δύσκολα νικά. Είναι χαρακτηριστικό πως έχει μία νίκη στα 8 τελευταία στη διοργάνωση «τρέχοντας» σερί 1-3-4.

Από την άλλη η Μπέρμιγχαμ είναι «άλλη» ομάδα εντός. Της δίνει τεράστια ώθηση η έδρα, ενώ είναι γεγονός ότι πήρε τα πάνω της και από τον τρόπο που ήρθε το 2-2 στο πρώτο παιχνίδι.

Αγωνιστικά, οι μεν γηπεδούχοι δεν ποντάρουν στος στόπερ Χολ, Ντιν, Ρόμπερτς και στον φορ Ντίνεϊ.  Οι δε φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν χωρίς τον τιμωρημένο στόπερ Αγιάλα, ενώ παραμένουν εκτός ο στόπερ Χίαμ, ο μπακ-χαφ Μπρίτεν και ο μέσος Γουόρτον. Σημειώστε δε πως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο νεοφερμένος εξτρέμ Τόμας που κατέφθασε από την Χάντερσφιλντ.

Δελτίο
Μπέρμιγχαμ - Μπλάκμπερν Κύπελλο Αγγλίας31/01/23 21:45 1 2.40 0-1
Απόδοση Δελτίου: 2.40
Ποντάρισμα: 3000
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X