Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά και το Γκάμπια - Καμερούν για το Κόπα Άφρικα

Τριάδα με ασφάλεια

Πάμε σε μια τριάδα από σημερινά παιχνίδια

Με μια τριάδα θα πορευθούμε σήμερα.

Ξεκινάμε με τα προκριματικά του Champions League και το παιχνίδι της Μάλμε με τη Ρίγα.

Δίκαια αναδείχθηκε πρωταθλήτρια η Μάλμε την περσινή σεζόν, αφήνοντας πίσω της τις Έλφσμποργκ και Χάκεν. Σοβαρή από την αρχή έως το φινάλε, υπέστη μόλις 4 ήττες σε 30 αγωνιστικές (17-9-4). Με τον Δανό Γιαν Νταλ Τόμασον στην άκρη του πάγκου, έχει θέσει υψηλούς στόχους (θέλει πάση θυσία τον όμιλο, κυρίως για οικονομικούς λόγους).

Οριακή κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος από τη Ρίγα, χρειάστηκε να φτάσει έως το φινάλε για να επικυρώσει τον τίτλο. Μόλις μία νίκη (69 αντί 66 βαθμούς) από την Ρίγας. Τρίτος σερί τίτλος για την ομάδα του Άντρις Ρίχερτς, ο οποίος βρίσκεται μόλις έναν μήνα στον πάγκο. Πάμε με τον άσο.

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι της Ντινάμο Ζάγκρεμπ με τη Βαλούρ. Σταθερά στην κορυφή του κροατική πρωταθλήματος η Ντινάμο Ζάγκρεμπ, καθώς κατέκτησε με σχετική άνεση και τον περσινό τίτλο, 8 βαθμούς μπροστά από την Όσιγεκ. Εξαιρετικά δείγματα εντός συνόρων, μάλιστα κατάφερε να φτάσει στο νταμπλ, κερδίζοντας στον τελικό του Κυπέλλου την Ίσκρα (6-3)! Βέβαια, αυτό που έκανε «κλικ» την περσινή χρονιά ήταν η πορεία της στην Ευρώπη, καθώς έφτασε έως τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Επιστροφή στους τίτλους μετά από διακοπή μίας σεζόν για τη Βαλούρ, η οποία άφησε με διαφορά πίσω της τις Χαφνάρφιορντουρ και Στιαρνάν. Τρίτο πρωτάθλημα στα τέσσερα τελευταία χρόνια για την ομάδα της πρωτεύουσας, πλέον έχει φτάσει τους 23 τίτλους και κυνηγάει την κλασική δύναμη της χώρας, Ρέικιαβικ. Πάμε και εδώ με τον άσο.

Και για το τέλος έχουμε το καλύτερο. Το Αγγλία-Δανία από το EURO. Το It’s Coming Home δεν μπορεί να νικηθεί. Θα πάμε με την πρόκρισή της.

Δελτίο
Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Βαλούρ Προκριματικά Champions League07/07/21 20:00 1 1.12 3-2
Μάλμε - Ρίγα Προκριματικά Champions League07/07/21 20:00 1 1.17 1-0
Αγγλία - Δανία EURO 202107/07/21 22:00 ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΓΓΛΙΑ 1.34 NAI
Απόδοση Δελτίου: 1.76
Ποντάρισμα: 6603
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X