Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά και το Γκάμπια - Καμερούν για το Κόπα Άφρικα

Δυάδα Λατινικής Αμερικής

Κλείνουμε για σήμερα μια δύο ματς από το Κόπα Αμέρικα

Δεν είναι μόνο το EURO, έχουμε και Κόπα Αμέρικα για να μην ξεχνιόμαστε.

Ξεκινάμε με το Ουρουγουάη-Κολομβία.

Τερμάτισε στη 2η θέση του 1ου ομίλου η πρώτη, έκανε το αυτονόητο, κέρδισε τις, σχετικά, υποδεέστερες Βολιβία και Παραγουάη, έφερε ισοπαλία με την ισάξια Χιλή και ηττήθηκε από την Αργεντινή στην πρεμιέρα. Ο Όσκαρ Ταμπάρες είναι από τους ελάχιστους προπονητές του τουρνουά που δεν έκανε μεγάλα ροτέισον, χρησιμοποιώντας τους ίδιους παίκτες, σχεδόν, σε όλα τα παιχνίδια.

Ξεκίνησε θετικά το Κόπα Αμέρικα η Κολομβία, κέρδισε τον Ισημερινό, αλλά στη συνέχεια την πήρε η «κατηφόρα», έμεινε στο 0-0 με τη Βενεζουέλα, ενώ γνώρισε δύο σερί ήττες από Περού και Βραζιλία. Δεν κινδύνευσε με αποκλεισμό, όμως έπεσε πάνω στην Ουρουγουάη, κάνοντας δύσκολη την αποστολή της.

Θα πάμε με τον 1Χ διπλή ευκαιρία.

Τέλος, έχουμε και τον αγώνα της Αργεντινής με τον Ισημερινό.

Εξακρίβωσε τον όρο του φαβορί η Αργεντινή στον 1ο όμιλο, με σερί 3-1-0 τερμάτισε εύκολα στην κορυφή του 1ου γκρουπ, θα βρει μπροστά της το πιο ανίσχυρο αντίπαλο που πέρασε από τον 1ο όμιλο, τον Ισημερινό. Σημαντική στιγμή για τον Μέσι, ο οποίος έφτασε τα 148 ματς με τη φανέλα της «αλμπισελέστε», ξεπέρασε τον Μαστσεράνο στην κορυφή της σχετικής λίστας, κατακτώντας ακόμα μία πρωτιά μετά από αυτή του πρώτου σκόρερ σε όλη την ιστορία της.

Θα πάμε με τη νίκη της Αργεντινής.

Δελτίο
Ουρουγουάη - Κολομβία Copa America04/07/21 01:00 1Χ ΔΕ 1.35 0-0
Αργεντινή - Ισημερινός Copa America04/07/21 04:00 1 1.5 3-0
Απόδοση Δελτίου: 2.03
Ποντάρισμα: 3000
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X