
«Βροχή» τα γκολ…
Καλό ποντάρισμα σε παιχνίδι με τα γκολ
Η συντηρητική επιλογή απέδωσε καρπούς χθες, η ρισκαδόρικη έπεσε στο κενό. Απόψε έχει καλό πρόγραμμα και θα πάω με τρεις διαφορετικές προτάσεις. Η πρώτη, προκύπτει από γκολ σε Ελλάδα και Ιταλία.
Εν αρχή, το ματς της Ριζούπολης. Ο Απόλλωνας είναι σε τρελή φόρμα, έκανε σπουδαίο διπλό στα Γιάννινα και πλέον ξέφυγε από το άγχος των τελευταίων θέσεων. Κύριο χαρακτηριστικό, πως σκοράρει εύκολα. Ο Παναθηναϊκός ψάχνει αντίδραση, έχει κενά αμυντικά, αλλά παράγει φάσεις. Δεν μπλέκω με αποτέλεσμα, πάω με το αμφίσκορο.
Δεύτερη επιλογή, εξ Ιταλίας. Η Αταλάντα είναι ομάδα που αν βρει ρυθμό διαλύει τον αντίπαλο της και σήμερα η Πάρμα δεν πιστεύω πως μπορεί να της αντισταθεί. Θα προτιμήσω το over στο ματς, που μπορεί να κάνουν μόνοι τους οι γηπεδούχοι.
Κλείσιμο της «γκολικής» τριάδας με το μεγάλο ιταλικό ντέρμπι. «Φωτιά» η Μίλαν, «φωτιά» ο Κριστιάνο. Δεν ξέρω ποιος θα νικήσει (αν και έχω μια υποψία που θα σας πω μετά), αλλά θα προτιμήσω τα γκολ και από τους δύο.
Δελτίο | |||||
---|---|---|---|---|---|
Απόλλων Σμύρνης - Παναθηναϊκός | GOAL - GOAL | 1.95 | |||
Αταλάντα - Πάρμα | OVER 2,5 | 1.45 | |||
Μίλαν - Γιουβέντους | GOAL - GOAL | 1.55 |

Φαβορί η Ρεάλ, τα γκολ στο Τορίνο

Καλοπληρωμένο Χ στο Τορίνο

Δυνατή τριάδα από Ευρωλίγκα

Σε νοκ άουτ ματς πας με το Goal/Goal

Δυνατό Over στο Τορίνο

Ποντάρισμα στη «βασίλισσα»

Με Ρεάλ και Αλ Αχλί Τζέντα

Με τα γκολ στα Άδανα

Μονή επιλογή στο Ικόνιο

Με δύο dnb στη Ligue 1