Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά και το Γκάμπια - Καμερούν για το Κόπα Άφρικα

Δυάδα με Άρης - Ολυμπιακός και Λαμία - ΠΑΟΚ

Ποντάρισμα σε δύο ματς της Super League

Δυάδα με Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ

Ποντάρισμα σε δύο ματς της Super League

  • O Άρης φιλοξενεί τον Ολυμπιακό
  • Η Λαμία υποδέχεται τον ΠΑΟΚ

Καλημέρα καλημέρα σε όλους και να έχετε μία υπέροχη Τετάρτη. Χθες κάναμε το απόλυτο, πήγαμε 3/3 ταμεία και έτσι σήμερα πάμε να επεκτείνουμε το σερί μας. Έτσι, πάμε με δυάδα με Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ.

Η Λαμία φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο «Αθανάσιος Διάκος» για την 7η αγωνιστική των play off της Super League. Ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη ο ΠΑΟΚ, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να θέλει επειγόντως να επιστρέψει στις νίκες, καθώς έρχεται από τον αποκλεισμό από τη Κλαμπ Μπριζ και από την ήττα κόντρα στον Ολυμπιακό και θέλει να παραμείνει στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Ο Δικέφαλος του Βορρά είναι στην 3η θέση και στο -5 από την κορυφή, έχοντας ωστόσο ένα ματς λιγότερο, ενώ η Λαμία είναι στην 6η θέση και δεν κυνηγά απολύτως τίποτα, ενώ έρχεται και από την σκληρή ήττα με πέντε γκολ από τον Παναθηναϊκό. Πάμε με το Νo Goal & Over 2,5 σε απόδοση 3,30 στη Betsson.

Ο Άρης φιλοξενεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική των play off της Super League. Φαβορί για τη νίκη ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες να είναι σε τρομερή φάση και σε πολύ καλή φόρμα. Οι «ερυθρόλευκοι» έρχονται από τη μεγάλη πρόκριση επί της Φενέρ και από τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Ολυμπιακός παραμένει και στο κυνήγι για το πρωτάθλημα, καθώς είναι στο -6 από την 1η ΑΕΚ έχοντας ένα ματς λιγότερο, ενώ μένει και το ντέρμπι με την Ένωση στο Φάληρο. Για τον Ολυμπιακό έμειναν εκτός αποστολής οι Ρέτσος, Όρτα και Αλεξανδρόπουλος. Πάμε με το 2 σε απόδοση 1,41 στη Betsson.

Δελτίο
Λαμία - ΠΑΟΚ 24/04/24 17:00 No Goal & Over 2,5 3.30 1-1
Αρης - Ολυμπιακός 24/04/24 19:30 2 1.41 1-1
Απόδοση Δελτίου: 4.65
Ποντάρισμα: 7700
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X