Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά και το Γκάμπια - Καμερούν για το Κόπα Άφρικα

Τριάδα με Γιουβέντους, Μπεσίκτας και Μπιλμπάο

Ποντάρισμα σε τρία ματς από Ιταλία, Ισπανία και Τουρκία

Τριάδα με Γιουβέντους, Μπεσίκτας και Μπιλμπάο

Ποντάρισμα σε τρία ματς από Ιταλία, Ισπανία και Τουρκία

  • Mε την Γιουβέντους κόντρα στην Κάλιαρι
  • Με τη Μπιλμπάο και τη Μπεσίκτας σε Ισπανία και Τουρκία

Καλημέρα καλημέρα και να έχετε όλοι μία υπέροχη Παρασκευή και ένα ακόμη καλύτερο Σαββατοκύριακο. Χθες δεν πήγαμε ταμείο και έτσι σήμερα πάμε να χτίσουμε το σερί μας από την αρχή. Έτσι, πάμε με μία τριάδα με Γιουβέντους, Μπεσίκτας και Μπιλμπάο.

Η Μπιλμπάο συνεχίσει την εξαιρετική της πορεία στην Ισπανία και τώρα έχει μπροστά της στην βαθμολογία μια λαβωμένη Ατλέτικο Μαδρίτης που αποκλείστηκε από το Champions League. Με νίκη απέναντι στην αδύναμη Γρανάδα φτάνει στο -1 και δίνει νέο ενδιαφέρον στην μάχη για την 4η θέση που οδηγεί στο επόμενο UEFA Champions League. Πάμε με τον 1 σε απόδοση 1,26.

Πάμε Τουρκία για το Μπεσίκτας – Ανκαραγκουτσού για το πρωτάθλημα. Φαβορί για τη νίκη η Μπεσίκτας από την οποία αποτελεί παρελθόν πλέον ο Φερνάντο Σάντος. Έτσι, εμείς θα πάμε με τον 1 DNB σε απόδοση 1,36 στη Betshop.

Τέλος με το Κάλιαρι – Γιουβέντους. Η Γιουβέντους αν και περνάει μια πολύ δύσκολη περίοδο δύσκολα θα χάσει το τρένο του Champions League την νέα χρονιά. Έχει μπροστά της ομώς το Κύπελλο και σίγουρα θέλει να βρίσκεται σε όσο τον δυνατόν καλύτερη φόρμα. Η Κάλιαρι από την πλευρά της είναι στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη οπότε δεν αισθάνεται ακόμα εντελώς ασφαλής. Πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1,17 στη Betshop.

Δελτίο
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Γρανάδα 19/04/24 22:00 1 1.26 1-1
Μπεσίκτας - Ανκαραγκουτσού 19/04/24 20:00 1 DNB 1.36 2-0
Κάλιαρι - Γιουβέντους 19/04/24 22:00 Χ2 1.18 2-2
Απόδοση Δελτίου: 2.02
Ποντάρισμα: 11000
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X