Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά και το Γκάμπια - Καμερούν για το Κόπα Άφρικα

Τρία μονά από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Ποντάρισμα στα ματς των ελληνικών ομάδων

Τρία μονά από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Ποντάρισμα στα ματς των ελληνικών ομάδων

  • Η Μακάμπι φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στη Σερβία
  • Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ

Καλημέρα καλημέρα σε όλους και να έχετε μία όμορφη Τρίτη. Χθες δεν πήγαμε κάποιο ταμείο και έτσι πάμε σήμερα να το χτίσουμε από την αρχή και πάμε με μία δυάδα με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στη Σερβία για το Game 3 της σειράς. Η Μακάμπι έχει ουδέτερη έδρα φέτος λόγω του πολέμου στο Ισραήλ και αναμένεται να έχει ελάχιστους φίλους στο πλευρό της. Το σκορ είναι στο 1-1 με την Ομάδα του Λαού να κάνει break στο Game 1 και τον Παναθηναϊκό να παίρνει τη νίκη στο 2ο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Οι Πράσινοι ψάχνουν το διπλό ώστε να ανακτήσουν το πλεονέκτημα. Από μία σημαντική απουσία για τις δύο ομάδες, με τον Χουάντσο Ερνάνγκόμεθ να μένει εκτός για τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Γουέιντ Μπάλντγουεϊν αναμένεται να μην αγωνιστεί για τη Μακάμπι.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείσ το ΣΕΦ τη Μπαρτσελόνα για το Game 3 της σειράς. Όπως πριν, έτσι και εδώ το σκορ στη σειρά είναι στο 1-1, με τους Πειραιώτες να κάνουν το Break στο πρώτο ματς της σειράς και να παίρνουν τη νίκη στη Βαρκελώνη, ενώ η Μπαρτσελόνα πήρε το 2ο παιχνίδι και ισοφάρισε. Ο Ολυμπιακός έχει τεράστια ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα και μετά να τελειώσει τη σειρά στο ΣΕΦ και να μην χρειαστεί να πάει στο Game 5 και να επιστρέψει στη Βαρκελώνη. Για τον Ολυμπιακό αναμένεται να επιστρέψει ο Κώστας Παπανικολάου, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να μην αγωνίζεται στα πρώτα ματς, καθώς δεν ταξίδεψε καν στην Ισπανία, ενώ παίκτες όπως ο Γουόκαπ και ο Μιλουτίνοφ, οι οποίοι προέρχονταν από τραυματισμούς, αναμένεται να είναι πιο έτοιμοι.

Έτσι, εμείς θα πάμε με τρία μονά στοιχήματα. Στο ματς του Παναθηναϊκού θα πάμε με τους 14+ πόντους του Λεσόρ σε απόδοση 1,81 στη Betshop με ποντάρισμα 10.000. Στο ματς του Ολυμπιακού θα πάμε με τους 10+ πόντους του Γουίλιαμ-Γκος σε απόδοση 1,93 στη Betshop, επίσης με 10.000 και τέλος πάμε με τις 6+ ασίστ του Γουόκαπ σε απόδοση 1,93 στη Betshop ξανά με ποντάρισμα 10.000.

Δελτίο
Μακάμπι - Παναθηναϊκός 30/04/24 20:00 Λεσόρ 14+ πόντοι 1.81 14
Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 30/04/24 21:30 Γκος 10+ πόντοθ 1.93 9
Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 30/04/24 21:30 Γουόκαπ 6+ ασίστ 1.93 6
Απόδοση Δελτίου: 6.74
Ποντάρισμα: 30000
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X