Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά και το Γκάμπια - Καμερούν για το Κόπα Άφρικα

Καρέ με Ελλάδα και Ιταλία

Τέσσερα ματς από Ιταλία και Ελλάδα

Καρέ με Ελλάδα και Ιταλία

Τέσσερα ματς από Ιταλία και Ελλάδα

  • Με τα γκολ στα ματς της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού
  • Με τα γκολ στην Ιταλία

Καλημέρα καλημέρα σε όλους και να έχετε μία όμορφη Κυριακή. Χθες πήγαμε ένα ταμείο και έτσι σήμερα πάμε να επεκτείνουμε το σερί μας. Έτσι, πάμε με ένα καρέ με Ελλάδα και Ιταλία.

Αρχή με Σασουόλο – Μίλαν. Η Μίλαν έχει στο νου της την ρεβάνς με την Ρόμα για το Europa League, οπότε ίσως δούμε και ένα μικρό ροτέισιον από τον Πιόλι στο σημερινό παιχνίδι. Απέναντι της η Σασσουόλο, άλλη μια ομάδα που βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη. Παρόλα αυτά με τους μεγάλους πάντα τα πήγαινε καλά και τους δημιουργούσε προβλήματα. Αν και δύσκολα όμως η Μίλαν θα πρέπει να καταφέρει να κερδίσει. Πάμε με το over 1,5 σε απόδοση 1,20 στη Βetshop.

Συνέχεια με Παναθηναϊκό – Λαμία. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στη Λεωφόρο τη Λαμία για την 5η αγωνιστική των play out της Super League. Ξεκάθαρο φαβορί ο Παναθηναϊκός, ο οποίος είναι στην 3η θέση και στο -2 από την κορυφή και τον ΠΑΟΚ, ενώ η Λαμία είναι στην 6η και δεν κυνηγά τίποτα. Η Λαμία παραδοσιακά δυσκολεύει το Τριφύλλι. Οι Πράσινοι έχουν τρεις νίκες και μία ήττα στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές των play off, ενώ η Λαμία έχει τέσσερις ήττες. Για τον Παναθηναϊκό έμειναν εκτός αποστολής οι Αϊτόρ, Σένκεφελντ, Μλαντένοβιτς, Πέρεθ και Μαντσίνι. Πάμε με το over 1,5 σε απόδοση 1,12 στη Betshop.

Συνέχεια με το Ουντινέζε – Ρόμα. Η Ρόμα έχει και εκείνη το μυαλό της στην ρεβανς με την Μίλαν στο Ολίμπικο, ταυτόχρονα όμως έχει και την μάχη της 4άδας με την Μπολόνια. Κανείς δεν ξέρει τι θα κάνει ο Ντε Ρόσι σε σχέση με την 11άδα του. Αυτό που όλοι έχουν καταλάβει όμως είναι πως έχει βελτιώσει κατακόρυφα την απόδοση της. Η Ουντινέζε είναι σκληρό καρύδι όμως και δεν θα βάλει εύκολα στους Ρωμάιους, αυτό είναι δεδομένο. Πάμε με το over 1,5 σε απόδοση 1,36 στη Betshop.

Τέλος με ΑΕΚ – Άρης. Η ΑΕΚ φιλοξενεί στην OPAP Arena τον Άρη για την 5η αγωνιστική των play out της Super League. Ξεκάθαρο φαβορί η ΑΕΚ που είναι στην 2η θέση και στο -1 από την κορυφή της βαθμολογίας, ενώ ο Άρης είναι στην 5η θέση και δεν κυνηγά τίποτα. Η ΑΕΚ είχε γενέθλια χθες και θέλει να τα γιορτάσει με νίκη σήμερα και θα κάνει τα πάντα για αυτό. Η Ένωση ξεκίνησε με δύο νίκες στα play off, ωστόσο συνέχισε με ήττα και ισοπαλία. Αντιθέτως, ο Άρης ξεκίνησε επίσης με δύο νίκες και συνέχισε με δύο σερί ήττες. Πάμε με το Over 1,5 σε απόδοση 1,17 στη Betshop.

 

Δελτίο
Σασουόλο - Μίλαν Over 1,5 1.20 3-3
Παναθηναϊκός - Λαμία Over 1,5 1.12 3-1
Ουντινέζε - Ρόμα Over 1,5 1.36 0-0
ΑΕΚ - Αρης Over 1,5 1.17 2-0
Απόδοση Δελτίου: 2.14
Ποντάρισμα: 10000
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X