Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά και το Γκάμπια - Καμερούν για το Κόπα Άφρικα

Τριάδα με Ελλάδα και Ισπανία

Τρία ματς από Ελλάδα και Ισπανία

Τριάδα με Ελλάδα και Ισπανία

Τρία ματς από Ελλάδα και Ισπανία

  • Με την Κηφισιά κόντρα στον Παναιτωλικό
  • Με τη Ράγιο Βεγεκάνο και τη Μπαρτσελόνα στην Ισπανια

Καλημέρα καλημέρα σε όλους και να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο. Χθες δεν πήγαμε κάποιο ταμείο και έτσι σήμερα πάμε για να χτίσουμε το σερί μας ξανά από την αρχή. Έτσι, πηγαίνουμε με μία τριάδα με Ελλαδα και Ισπανία.

Αρχή με το πρώτο χρονικά και Ράγιο Βαγεκάνο – Χετάφε. Η Ράγιο έχει ένα μαξιλαράκι ασφαλεία, ένα +5 από την 18η Κάντιθ, το οποίο όμως δεν της δίνει την δυνατότητα να κατεβάσει στροφές και θέλει σίγουρα ένα καλό αποτέλεσμα και σήμερα στην έδρα της κόντρα στην Χετάφε. Η Χετάφε είναι αδιάφορη καθώς δεν κυνηγάει κάποιον στόχο, κάτι που ίσως κάνει πιο εύκολο το έργο των γηπεδούχων. Θα πάμε με το 1Χ σε απόδοση 1,27 στο Pame Stoixima.

Συνέχεια με Ελλάδα για το Κηφισιά – Παναιτωλικός. Η Κηφισιά φιλοξενεί τον Παναιτωλικό για την 4η αγωνιστική των play out της Super League. Ματς με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς οι δύο ομάδες μάχονται μεταξύ τους για να παραμείνουν στην κατηγορία. Η Κηφισιά είναι στην 6η θέση με 25 βαθμούς και ο Παναιτωλικός στην 7η με 24. Αμφότερες οι ομάδες έχουν ξεκινήσει με μία νίκη, μία ήττα και μία ισοπαλία σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Θα πάμε με το 1Χ σε απόδοση 1,34 στο Pame Stoixima.

Τέλος ξανά με Ισπανία για το Κάντιθ – Μπαρτσελόνα. Παιχνίδι ζωής και θανάτου για την Κάντιθ, που βρίσκεται στην 18η θέση και παλεύει για την σωτηρία της. Από την άλλη η Μπαρτσελόνα είναι αδιάφορη και έχει στο νου της τον επαναληπτικό κόντρα στην Παρί για το Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε περιμένουμε και εδώ εκτεταμένο ροτέισιον από τον Τσάβι, ο οποίος παρόλα αυτά θα ήθελε να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα. Θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1,22 στο Pame Stoixima.

Δελτίο
Ράγιο Βαγιεκάνο - Χετάφε 13/04/24 17:15 1.27 0-0
Κηφισιά Α.Ε. - Παναιτωλικός 13/04/24 20:00 1.34 0-1
Κάντιθ - Μπαρτσελόνα 13/04/24 22:00 Χ2 1.22 0-1
Απόδοση Δελτίου: 2.08
Ποντάρισμα: 10000
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X