Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά και το Γκάμπια - Καμερούν για το Κόπα Άφρικα

Δυάδα με Ολυμπιακό και Μπαρτσελόνα

Ποντάρισμα σε δύο ματς της Ευρωλίγκας

Δυάδα με Ολυμπιακό και Μπαρτσελόνα

Ποντάρισμα σε δύο ματς της Ευρωλίγκας

  • Με τον Ολυμπιακό κόντρα στη Φενέρ
  • Με τη Μπαρτσελόνα κόντρα στη Βιλερμπάν

Καλημέρα καλημέρα σε όλους και να έχετε μία υπέροχη Παρασκευή. Χθες πήγαμε ξανά ταμείο και έτσι το σερί μας συνεχίζεται. Έτσι, εμείς δεν σταματάμε και πάμε να το επεκτείνουμε με μία δυάδα με Ολυμπιακό και Μπαρτσελόνα.

Ο  5ος Ολυμπιακός με ρεκόρ 21-12 φιλοξενεί την 6η Φενέρ με ρεκόρ 20-13. Μετά τα χθεσινά ματς ο Ολυμπιακός δεν κυνηγά πλέον το πλεονέκτημα και την 4άδα και αυτό το ματς θα κρίνει την 5η και 6η θέση και τα ματσαρίσματα στα play off. Mε νίκη η Φενέρ παίρνει την 5η θέση και θα παίξει με τη Μπαρτσελόνα, ενώ ο 6ος θα παίξει με τη Μονακό. Σε καλή φάση ο Ολυμπιακός έχει τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε ματς, ενώ η Φενέρ έρχεται από την ήττα από την Εφές και έχει τρεις νίκες στις τελευταίες αναμετρήσεις. Eμείς θα πάμε με τον 1 σε αποδοση 1,51 στο Pame Stoixima.

Η 17η Βιλερμπάν υποδέχεται στη Λιόν την 4η Μπαρτσελόνα, η οποία έχει ρεκόρ 22-11. Αδιάφορο βαθμολογικά ματς, καθώς η Μπαρτσελόνα έχει «κλειδώσει» την 4η θέση και δεν γίνεται να αλλάξει αυτό. Σε καλή φάση η Μπαρτσελόνα, άφησε πίσω τις ήττες και έχει σερί με δύο νίκες, ενώ η Βιλερμπάν πραγματοποιεί μία πολύ κακή σεζόν με μόλις οκτώ νίκες φέτος. Εδω θα πάμε με το 2 σε απόδοση 1,34 στο Pame Stoixima.

Δελτίο
Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε 12/04/24 21:15 1 1.51
Βιλερμπάν - Μπαρτσελόνα 12/04/24 22:00 2 1.34
Απόδοση Δελτίου: 2.02
Ποντάρισμα: 7000
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X