Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά και το Γκάμπια - Καμερούν για το Κόπα Άφρικα

Δυάδα με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Ποντάρισμα στα ματς του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού

Δυάδα με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Ποντάρισμα στα ματς του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού

  • Με τον Ολυμπιακό κόντρα στη Φενέρ
  • Με τα γκολ στο ματς του ΠΑΟΚ ενάντια στην Κλαμπ Μπριζ

Καλημέρα καλημέρα και να έχετε όλοι μία υπέροχη Πέμπτη. Χθες πήγαμε δύο ταμεία και έτσι σήμερα θα πατήσουμε πάνω σε αυτά για να συνεχιστεί το σερί μας. Έτσι, πάμε με μία δυάδα με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Αρχή με το Ολυμπιακός – Φενέρ. O Ολυμπιακός βρίσκεται σε καλή κατάσταση μετά από 2 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και μοιάζει το σημερινό παιχνίδι με την Φενέρ να έρχεται στο κατάλληλο σημείο για τον ίδιο. Η Φενέρ περνάει μια δύσκολη περίοδο λόγω των όσων έχουν συμβεί μετά τα γεγονότα στον αγώνα με την Τράμπζονσπορ και όπως είναι λογικό δεν υπάρχει η ανάλογη συγκέντρωση από τους ποδοσφαιριστές. Παραμένει όμως μια επικίνδυνη ομάδα. Θα πάμε με τον 1 DNB σε απόδοση 1,79 στη Betshop.

Συνέχεια με το Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ έρχεται ως πρώτος στο πρωτάθλημα με την ψυχολογία στα ύψη για ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει ρίξει ιδιαίτερο βάρος σε αυτή την διοργάνωση. Θα κυνηγήσει την αναμέτρηση από την αρχή και θα κοιτάξει να βάλει το πόδι τους στον λαιμό του δικέφαλου. Ο ΠΑΟΚ όμως είναι εξαιρετικός την φετινή χρονιά εκτός έδρας και θα σταθεί άλλη μια φορά επάξια. Πάμε με το over 1,5 σε απόδοση 1,24 στη Betshop.

Δελτίο
Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε 11/04/24 19:45 1 DNB 1.79 3-2
Κλαμπ Μπριζ - ΠΑΟΚ 11/04/24 22:00 Over 1,5 1.24 1-0
Απόδοση Δελτίου: 2.22
Ποντάρισμα: 5000
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X