Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά και το Γκάμπια - Καμερούν για το Κόπα Άφρικα

Τριάδα με Super League και La Liga

Τρια ματς από το ελληνικό και ισπανικό πρωτάθλημα

Τριάδα με Super League και La Liga

Τρια ματς από το ελληνικό και ισπανικό πρωτάθλημα

  • Δύο ματς από τη Super League
  • Με την Μπιλμπάο κόντρα στην Αλαβές

Καλημέρα καλημέρα σε όλους και να έχετε ένα υπέροχο Σάββατο και ένα ακόμη πιο υπέροχο τριήμερο. Χθες πήγαμε ξανά ταμείο και έτσι το σερί μας συνεχίζεται. Έτσι, σήμερα δυναμικά με ποντάρισμα σε μια τριάδα με Super League και La Liga.

Ο Αστέρας υποδέχεται στην Τρίπολη τον Βόλο για την 1η αγωνιστική των play out. Το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγω της νέας νομοθεσίας με τις κάμερες. Οι ομάδες είχαν χρόνο να ξεκουραστούν και επιστρέφουν στη δράση. Ο Αστέρας είναι το φαβορί, καθώς έχει 31 βαθμούς και δεν θα κινδυνέψει καθόλου στα play out, ενώ ο Βόλος είναι στην προτελευταία θέση με 19 βαθμούς και παλεύει για να σωθεί. Θα πάμε με το Χ2 του Βόλου σε απόδοση 1,58 στο Pame Stoixima.

Συνέχεια με Κηφισιά – ΟΦΗ. Η Κηφισιά φιλοξενεί τον ΟΦΗ για την 1η αγωνιστική των play out. Οι δύο ομάδες έχουν αλλάξει προπονητή πρόσφατα και πλέον έχει αλλάξει η εικόνα τους, με τους Μπράτσο και Δέλλα στους πάγκους αντίστοιχα. Ο ΟΦΗ στην 4η θέση της ειδικής βαθμολογίας με 25 βαθμούς, ενώ η Κηφισιά είναι στην 5η θέση με 21 βαθμούς. Θα πάμε με τον 1Χ σε απόδοση 1,40 στο Pame Stoixima.

Τέλος με Μπιλμπάο – Αλαβές. Η Μπιλμπάο με νίκη πλησίασε την Ατλέτικο Μαδρίτης για την 4η θέση και έχει την ευκαιρία ανάλογα με το αποτέλεσμα στο παιχνίδι των Μαδριλένων κόντρα στην Μπαρτσελόνα να την περάσει. Απέναντι της η μαχητική Αλαβές, η οποία όμως μετράει μια νίκη στα τελευταία 6 παιχνίδια. Με το παιχνίδι στην έδρα τους αναμένουμε πως εύκολα η δύσκολα θα καταφέρει να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Θα πάμε με τον 1 της Μπιλμπάο σε απόδοση 1,52 στο Pame Stoixima.

Δελτίο
Αστέρας Τρίπολης - Βόλος 16/03/24 17:00 Χ2 1.58 0-2
Κηφισιά Α.Ε. - ΟΦΗ 16/03/24 17:30 1.40 0-0
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Αλαβές 16/03/24 22:00 1 1.52 2-0
Απόδοση Δελτίου: 3.36
Ποντάρισμα: 1500
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X