Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά και το Γκάμπια - Καμερούν για το Κόπα Άφρικα

Δυάδα με Μπαρτσελόνα - Νάπολι και Άρσεναλ - Πόρτο

Δύο ματς από το Champions League

Δυάδα με Μπαρτσελόνα – Νάπολι και Άρσεναλ – Πόρτο

Δύο ματς από το Champions League

  • Με την Άρσεναλ κόντρα στην Πόρτο
  • Με τα γκολ στο Μπαρτσελόνα – Νάπολι

Καλημέρα καλημέρα σε όλους και να έχετε μία χαρούμενη Τρίτη. Χθες δεν πήγαμε κάποιο ταμείο και έτσι σήμερα θα χτίσουμε ξανά το σερί μας από την αρχή. Έτσι, ξεκίνημα με μία τριάδα με τα γκολ σε Champions League και Αμερική.

Η Άρσεναλ φιλοξενεί την Πόρτο για τη μεταξύ τους ρεβάνς της φάσης των «16» του Champions League. Η Πόρτο είχε πάρει τη νίκη στο πρώτο ματς με 1-0 χάρη σε τέρμα στο τέλος και έτσι η Άρσεναλ ψάχνει την ανατροπή απόψε. Οι δύο ομάδες έχουν σερί με τρεις νίκες, ενώ οι Πορτογάλοι έχουν και έξι ματς χωρίς ήττα ταυτόχρονα. Έτσι, θα πάμε με τoν 1 της Άρσεναλ & over 2,5 σε απόδοση 1,64 στο Pame Stoixima.

Η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί στη Βαρκελώνη τη Νάπολι για τη μεταξύ τους ρεβάνς στη φάση των «16» του Champions League. Το πρώτο ματς είχε λήξει ισόπαλο με σκορ 1-1 στην Ιταλία και οι δύο ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες για πρόκριση. Οι Καταλανοί έχουν συνολικά οκτώ ματς χωρίς ήττα, ενώ οι Ναπολιτάνοι τρέχουν ένα αήττητο σερί έξι αγώνων. Ωστόσο, η Νάπολι πραγματοποιεί μία κακή σεζόν, είναι στην 7η θέση του ιταλικού πρωταθλήματος και μάχεται για την έξοδο στην Ευρώπη. Έτσι, εμείς θα πάμε με το over 1,5 σε απόδοση 1,20 στο Pame Stoixima.

Δελτίο
Αρσεναλ - Πόρτο 12/03/24 22:00 1 & Over 2,5 1.64 1-0
Μπαρτσελόνα - Νάπολι 12/03/24 22:00 Over 1,5 1.20 3-1
Απόδοση Δελτίου: 1.97
Ποντάρισμα: 5000
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X