Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά και το Γκάμπια - Καμερούν για το Κόπα Άφρικα

Τριάδα με Πόρτο και Νάπολι

Τρία ματς από Γερμανία, Πορτογαλία και Ιταλία

Τριάδα με Πόρτο και Νάπολι

Τρία ματς από Γερμανία, Πορτογαλία και Ιταλία

  • Με την Πόρτο και τη Νάπολι
  • Με τα γκολ στο Στουτγκάρδη – Ουνιόν

Καλημέρα καλημέρα σε όλους και να έχετε μία υπέροχη Παρασκευή. Χθες πήγαμε ξανά ταμείο και έτσι θα χτίσουμε πάνω σε αυτό ώστε να συνεχιστεί το σερί μας. Έτσι, σήμερα ποντάρισμα σε μία τριάδα με Πόρτο και Νάπολι αλλά και πρωτάθλημα Γερμανίας.

Αρχή με Πορτογαλία όπου η Πορτιμονένσε φιλοξενεί την Πόρτο για το πρωτάθλημα. Φαβορί η Πόρτο που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας ενώ η Πορτιμονένσε στην 14η. Παράλληλα, η Πόρτο μετρά πέντε σερί ματς χωρίς ήττα, ενώ η Πορτιμονένσε πέντε ματς χωρίς νίκη. Έτσι, θα πάμε με το 2 & over 1,5 σε απόδοση 1,42 στη Betshop.

Συνέχεια με Γερμανία. H Στουτγκάρδη φιλοξενεί την Ουνιόν για το πρωτάθλημα. Σε τρομερή φάση οι γηπεδούχοι με τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε ματς. Αντιθέτως, η Ουνιόν δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή ομάδα και είναι στην 14η θέση της βαθμολογίας. Παράλληλα, η Στουτγκάρδη έχει μία από τις καλύτερες επιθέσεις στη Γερμανία. Έτσι, θα πάμε με το over 1,5 σε απόδοση 1,23 στη Betshop.

Τέλος με Ιταλία. Η Νάπολι έρχεται φουριόζα από την νίκη κόντρα στην Γιουβέντους και μετά την 6άρα κόντρα στην Σασουόλο θέλει να χτίσει ένα σερί ώστε να μπει ξανά στο κόλπο της Ευρώπης. Έχει ακόμα και έναν πολύ δύσκολο αγώνα να δώσει κόντρα στην Μπαρτσελόνα εκτός και σίγουρα αυτό είναι στο μυαλό του προπονητή. Η Τόρινο έφερε 0-0 κόντρα στην Φιορεντίνα, όμως έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία. Εκτός αυτού πάει σε μια δύσκολη έδρα κόντρα σε μια φορμαρισμένη ομάδα με αρκετές απουσίες. Θα πάμε με το 1Χ σε διπλή ευκαιρία σε απόδοση 1,20 στη Betshop.

Δελτίο
Πορτιμονένσε - Πόρτο 08/03/24 20:45 2 & Over 1,5 1.42 0-3
Στουτγκάρδη - Ουνιόν Βερολίνου 08/03/24 21:30 Over 1,5 1.23 2-0
Νάπολι - Τορίνο 08/03/24 21:45 1.22 1-1
Απόδοση Δελτίου: 2.13
Ποντάρισμα: 2925
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X