Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά και το Γκάμπια - Καμερούν για το Κόπα Άφρικα

Τριάδα με Ρεάλ Μαδρίτης, Λίβερπουλ και Άστον Βίλα

Τρία ματς από La Liga και Premier League

Τριάδα με Ρεάλ Μαδρίτης, Λίβερπουλ και Άστον Βίλα

Τρία ματς από La Liga και Premier League

  • Φαβορί η Ρεάλ Μαδρίτης
  • Με τις Λίβερπουλ και Άστον Βίλα στην Αγγλία

Kαλημέρα καλημέρα σε όλους και να έχετε ένα υπέροχο Σάββατο. Το σερί μας είναι τέλειο, πηγαίνουμε ταμείο για πέντε μέρες συνεχόμενα και δεν έχουμε σταματημό. Έτσι και σήμερα πάμε ξανά για ταμείο με μία τριάδα με Ρεάλ Μαδρίτης, Λίβερπουλ και Άστον Βίλα.

Η αρχή γίνεται με το Νότιγχαμ Φόρεστ – Λίβερπουλ. Φαβορί οι φιλοξενούμενοι που βρίσκονται στην 1η θέση, ενω οι γηπεδούχοι είναι στην 17η. Σε τρομερή φόρμα η Λίβερπουλ, η οποία παρόλο που έχει πολλούς τραυματισμούς συνεχίζει να κερδίζει. Έτσι, θα πάμε με το 2 σε απόδοση 1,55.

Συνέχεια με το Λούτον – Άστον Βίλα. Φαβορί οι φιλοξενούμενοι που βρίσκονται στην 4η θέση πραγματοποιώντας μία εξαιρετική χρονιά, ενώ οι γηπεδούχοι είναι στην 18η θέση και παλεύουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Τρεις σερί ήττες έχει η Λούτον. Θα πάμε με το 2 DNB της Βίλα σε απόδοση 1,33.

Την προηγούμενη αγωνιστική δεν έιχε ματς για την Βαλένθια, λόγω φονικής πυργκαγίας που ξέσπασε στην πόλη. Για τον λόγο αυτό ζήτησε αναβολή για το ματς με την Γρανάδα. Αυτή την αγωνιστική κόντρα στην Ρεάλ δεν πάει με την καλύτερη φόρμα είναι η αλήθεια όμως σίγουρα είναι ομάδα ικανή να προκαλέσει ζημιά. Η Ρέαλ από την άλλη καλπάζει πλέον σε μια ακόμα κατάκτηση πρωταθλήματος, καθώς νίκησε την Σεβίλλη με 1-0 με γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο σε ένα ματς πολύ ανταγωνιστικό. Θα πάμε με το 2 σε απόδοση 1,65

Δελτίο
Νότιγχαμ Φόρεστ - Λίβερπουλ 02/03/24 17:00 2 1.55 0-1
Λούτον - Αστον Βίλα 02/03/24 19:30 2 DNB 1.33 2-3
Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης 02/03/24 22:00 2 1.55 2-2
Απόδοση Δελτίου: 3.20
Ποντάρισμα: 2985
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X