Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά και το Γκάμπια - Καμερούν για το Κόπα Άφρικα

Τριάδα με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ντέρμπι Παναθηναϊκός - Άρης

Τρία ματς από τη Super League

Τριάδα με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ντέρμπι Παναθηναϊκός – Άρης

Τρία ματς από τη Super League

  • Φαβορί ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ
  • Με το χάντικαπ του Άρη κόντρα στον Παναθηναϊκό

Καλημέρα καλημέρα σε όλους και να έχετε μία όμορφη Τετάρτη. Η εβδομάδα μας έχει ξεκινήσει πραγματικά υπέροχα, Δευτέρα και Τρίτη πήγαμε ταμείο και έτσι σήμερα δεν θα αφήσουμε το σερί να χαλάσει. Έτσι, πάμε με μία τριάδα με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ντέρμπι Παναθηναϊκός – Άρης.

Ξεκινάμε από το πρώτο χρονικά και ο Παναιτωλικός υποδέχεται στο Αγρίνιο τον Ολυμπιακό. O Ολυμπιακός είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας και ο Παναιτωλικός στην 11η. Ο Ολυμπιακός προέχεται από τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ ο Παναιτωλικός από την εντός έδρας ήττα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι Πειραιώτες με τον Μεντιλίμπαρ πλέον στον πάγκο έχουν 4/4 νίκες. Ξανά rotation από τον Ολυμπιακό, με τον Μεντιλίμπαρ να αφήνει εκτός τους Φορτούνη, Ροντινέι, Όρτα και Κάρμο, ενώ εκτός είναι επίσης ο τιμωρημένος Μπιανκόν. Αντιθέτως για τον Παναιτωλικό επιστρέφει ο Καρέλης. Έτσι θα πάμε με το 2 και over 1,5 σε απόδοση 1,42.

Συνεχίζουμε και ο Πανσερραϊκός υποδέχεται στις Σέρρες τον ΠΑΟΚ. O ΠΑΟΚ είναι στην 2η θέση της βαθμολογίας και ο Πανσερραϊκός στη 9η και δύσκολα θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό. Ο ΠΑΟΚ έρχεται από τη νίκη με ανατροπή επί του Παναιτωλικού. Από την αντίθετη πλευρά, ο Πανσερραϊκός έρχεται από την ισοπαλια με τον Ατρόμητο και έχει σερί με έξι ματς χωρίς νίκη με τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Πολλές απουσίες για τον ΠΑΟΚ που θα απουσιάσουν οι  Μεϊτέ, Κουλιεράκης, Σάστρε, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Κοτάρσκι, Μπάμπα και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Αντιθέτως, για τον Πανσερραϊκό θα απουσιάσουν οι Μπετανκόρ, Άλεξιτς, Τομάς, Ουεντραόγκο και Χατζηστραβός. Εδώ θα πάμε με το 2 του ΠΑΟΚ σε απόδοση 1,29.

Τέλος με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Άρη στη Λεωφόρο για το ματς με το οποίο πέφτει η αυλαία της 25ης αγωνιστικής. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 3η θέση και ο Άρης στην 5η στο -11. Σε κακή φάση ο Παναθηναϊκός έρχεται από την ισοπαλία με την Κηφισιά και τη Λαμία, ενώ παρά την πρόκριση στα πέναλτι, ούτε με τον ΠΑΟΚ έπεισε με την απόδοσή του. Ο Άρης έρχεται από τη νίκη επί του Βόλου, έχει επτά σερί ματς χωρίς ήττα και τρία ματς να δεχθεί γκολ. Για τον Παναθηναϊκό επιστρέφουν οι Τσέριν, Σπόραρ και Μπερνάρ, ενώ εκτός έμειναν οι Χουάνκαρ, Γεντβάι, Βέρμπιτς. Αντιθέτως, ο Άρης επιστρέφει ο Μοντόγια, με τους Φαμπιάνο και Σαβέριο να μένουν εκτός. Εδώ θα πάμε με τον Άρη +2 χαντικαπ.

 

Δελτίο
Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 28/02/24 17:00 2 & over 1,5 1.43 1-2
Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ 28/02/24 20:00 2 1.29 0-2
Παναθηναϊκός - Αρης 28/02/24 21:00 Άρης +2 Χάντικαπ 1.57 2-0
Απόδοση Δελτίου: 2.90
Ποντάρισμα: 3000
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X