Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά και το Γκάμπια - Καμερούν για το Κόπα Άφρικα

Τριάδα με ΟΦΗ, Αστέρα και Έβερτον

Τρία ματς με Super League και Premier League

Τριάδα με ΟΦΗ, Αστέρα και Έβερτον

Τρία ματς με Super League και Premier League

  • Με ΟΦΗ και Αστέρα στην Ελλάδα
  • Με Έβερτον στην Αγγλία

Καλημέρα καλημέρα σε όλους και να έχετε μία υπέροχη εβδομάδα. Ξανά ταμείο χθες, αυτό ήταν το 6ο σερί και δεν μας σταματά κανείς. Τέσσερις μέρες σας στέλνουμε συνεχόμενα ταμείο με ό,τι παίζουμε και σήμερα θα μεγαλώσουμε το σερί. Έτσι, πάμε με μία τριάδα με ΟΦΗ, Αστέρα και Έβερτον.

Ο ΟΦΗ υποδέχεται στο «Γεντί Κουλέ» τον Πανσερραϊκό. Ο ΟΦΗ πλέον με νέο προπονητή και τον Τραϊανό Δέλλα στον πάγκο. Αμφότερες οι ομάδες έρχονται από ήττα, με τους Κρητικούς να μετρούν πέντε σερί ήττες. Από την άλλη πλευρά ο Πανσερραϊκός έχει σερί με τέσσερα ματς χωρίς νίκη. Οι Κρητικοί έχουν τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα με μόλις 17 γκολ σε 22 ματς. Θα πιστέψουμε στον ΟΦΗ και πάμε με το 1Χ σε διπλή ευκαιρία σε απόδοση 1,32.

Για το δεύτερο ματς ο Αστέρας υποδέχεται τον Παναιτωλικό στην Τρίπολη. Ο Αστέρας πριν το αποψινό ματς είχε την ήττα κόντρα στη Λαμία και ο Παναιτωλικός τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο. Βέβαια, ο Παναιτωλικός είχε και ματς μεσοβδόμαδα για το κυπελλο, με τον Άρη να επικρατεί επί της ομάδας του Αγρινίου. Στα τελευταία πέντε ματς στο πρωτάθλημα ο Αστέρας έχει δύο νίκες και ο Παναιτωλικός μόνο αυτη τη μία. Θα πάμε και εδώ με το 1Χ σε απόδοση 1,24.

Δελτίο
ΟΦΗ - Πανσερραϊκός 19/02/24 17:30 1.32 4-0
Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός 19/02/24 18:00 1.24 2-2
Εβερτον - Κρίσταλ Πάλας 19/02/24 22:00 1.17 1-1
Απόδοση Δελτίου: 1.92
Ποντάρισμα: 1808
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X