Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά και το Γκάμπια - Καμερούν για το Κόπα Άφρικα

Δυάδα με Europa League

Δύο ματς με Γαλατά και Λανς

Δυάδα με Europa League

Δύο ματς με Γαλατά και Λανς

  • Με τη Γαλατά ενάντια στη Σπάρτα Πράγας
  • Πιστεύουμε στη Λανς ενάντια στη Φράιμπουργκ

Καλημέρα καλημέρα σε όλους και να έχετε μία υπέροχη Πέμπτη. Χθες δεν πήγαμε ταμείο και πάμε να χτίσουμε το σερί μας από την αρχή. Έτσι συνεχίζουμε με μία δυάδα με Europa League.

Ξεκινάμε με πρώτο χρονικά και Γαλατά – Σπάρτα Πράγας. Σε πολύ καλό φεγγάρι και οι δύο ομάδες, με τη Γαλατά να έχει οκτώ σερί νίκες και 12 ματς αήττητη, ενώ η Σπάρτα μετράει 12 συνεχόμενες επικρατήσεις. Η Γαλατά έρχεται στο Europa καθώς βγήκε 3η σε όμιλο με Μπάγερν, Κοπεγχάγη και Γιουνάιτεντ, ενώ η Σπάρτα βγήκε 2η στον όμιλο πίσω από τη Ρέιντζερς. Εμείς θα πάμε με τον 1 σε απόδοση 1,70.

Για το δεύτερο ματς πάμε στο Europa League, όπου η Λανς είναι δεδομένα σε καλό… φεγγάρι. Προέρχεται τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα κόντρα σε Στρασβούργο (3-1), Ναντ (0-1) και Τουλούζ (0-2). Στο τελευταίο παιχνίδι με το Στρασβούργο είχε πολύ καλή εικόνα και πήρε ένα τρίποντο που την διατηρεί μέσα στην πρώτη εξάδα. Όσο για τη Φράιμπουργκ, δεν είναι καθόλου καλά. Μετρά 3 ήττες στο τελευταίο καρέ αγώνων βγάζοντας προβλήματα στην άμυνα. Έχει 9 γκολ παθητικό σε 3 αγωνιστικές. Έτσι, θα πάμε με τον 1χ διπλή ευκαιρία της Λανς σε απόδοση 1,24.

Δελτίο
Γαλατασαράι - Σπάρτα Πράγας 15/02/24 19:45 1 1.70 3-2
Λανς - Φράιμπουργκ 15/02/24 22:00 1Χ Διπλή ευκαιρία 1.24 0-0
Απόδοση Δελτίου: 2.11
Ποντάρισμα: 3000
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X