Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά και το Γκάμπια - Καμερούν για το Κόπα Άφρικα

Με τα γκολ στον Ολυμπιακό και στο Λανς - Φράιμπουργκ

Δύο ματς από το Europa League

Με τα γκολ στον Ολυμπιακό και στο Λανς – Φράιμπουργκ

Δύο ματς από το Europa League

  • Ο Ολυμπιακός ενάντια στη Φερεντσβάρος
  • Με τα γκολ και στο Λανς – Φράιμπουργκ

Καλημέρα καλημέρα σε όλους και να έχετε μία υπέροχη Πέμπτη. Χθες δεν πήγαμε ταμείο και πάμε να χτίσουμε το σερί μας από την αρχή. Έτσι ξεκινάμε με μία δυάδα με τα γκολ στον Ολυμπιακό και στο Λανς – Φράιμπουργκ.

Ξεκινάμε από τον Ολυμπιακό, ο οποίος  βρίσκεται στην τρίτη πρόσληψη προπονητή την φετινή σεζόν, καθώς είδε τον στόχο του Κυπέλλου να μην πραγματοποιείται ενώ έχει μείνει και πίσω στο πρωτάθλημα. Έτσι ρίχνει όλο του το βάρος στο Conference League εκεί οπού επιθυμεί να κάνει μια αξιοπρεπή πορεία ώστε να μπορεί να κρατήσει κάτι θετικό από την φετινή χρονιά. Αντίπαλος, η oυγγρική Φερεντσβάρος η οποία πέρασε ως 2η από τον όμιλο της, αφήνοντας έξω την Γκενκ, ομάδα που απέκλεισε και ο Ολυμπιακός για τα προκριματικά του Europa League. Εμείς θα πάμε με το over 1,5 σε απόδοση 1,34.

Για το δεύτερο ματς πάμε στο Europa League, όπου η Λανς είναι δεδομένα σε καλό… φεγγάρι. Προέρχεται τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα κόντρα σε Στρασβούργο (3-1), Ναντ (0-1) και Τουλούζ (0-2). Στο τελευταίο παιχνίδι με το Στρασβούργο είχε πολύ καλή εικόνα και πήρε ένα τρίποντο που την διατηρεί μέσα στην πρώτη εξάδα. Όσο για τη Φράιμπουργκ, δεν είναι καθόλου καλά. Μετρά 3 ήττες στο τελευταίο καρέ αγώνων βγάζοντας προβλήματα στην άμυνα. Έχει 9 γκολ παθητικό σε 3 αγωνιστικές. Θα πάμε και εδώ με το Over 1,5 σε απόδοση 1,31.

Δελτίο
Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος 15/02/24 19:45 Over 1,5 1.34 1-0
Λανς - Φράιμπουργκ 15/02/24 22:00 Over 1,5 1.33 0-0
Απόδοση Δελτίου: 1.78
Ποντάρισμα: 2000
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X