Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά και το Γκάμπια - Καμερούν για το Κόπα Άφρικα

Παίζουμε τελικά και στο κύπελλο

Ξεκινώ τη μέρα με ματς από το κύπελλο Ελλάδας

Υπάρχει ένας κανόνας στο στοίχημα, ότι στα κύπελλα δεν ποντάρεις. Αν πάντως βρίσκεις ματς με κίνητρο και από τις δύο ομάδες, τότε μπορείς να κάνεις την εξαίρεση. Μια τέτοια εξαίρεση στον κανόνα διακρίνω στο σημερινό ματς για το κύπελλο Ελλάδας, μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και του Αρη.

Κατά πρώτον, το κύπελλο είναι σημαντικός στόχος και για τους δύο. Αμφότεροι φαίνεται πως έχουν καπαρώσει θέση στην πρώτη εξάδα και στα πλέι οφ. Βρίσκονται συνολικά σε καλή κατάσταση, δείχνουν πως ξεπερνούν τα προβλήματα τους.

Το πρώτο ματς έδωσε σαφές προβάδισμα στον Αρη, που πήρε καθαρή νίκη με 2-0 και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Βέβαια, δεν νομίζω πως θα πάει απλά για να παίξει άμυνα, αλλά θα ζητήσει τρόπο να σκοράρει και να τελειώσει τις ελπίδες του Αστέρα.

Οι Αρκάδες πάλι, το έκαναν το Σάββατο – επικράτησαν 2-1 με ανατροπή – θέλουν να το κάνουν και σήμερα. Είναι σε καλή κατάσταση, αρχίζουν και βρίσκουν λύσεις μπροστά, πιστεύω πως θα κυνηγήσουν από νωρίς τα γκολ.

Κοντολογίς, κλείνω στο over και goal. Πιστεύω πως ο Αρης θα σκοράρει, οπότε είτε ο Αστέρας θα ψάξει τα πολλά γκολ, είτε οι «κίτρινοι» θα βρουν ανοιχτή άμυνα και θα βρουν και άλλα.

Δελτίο
Αστέρας Τρίπολης - Αρης Κύπελλο Ελλάδας04/02/21 17:15 GOAL & OVER 2.75 0-2
Απόδοση Δελτίου: 2.75
Ποντάρισμα: 43
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X