Ελλάς - Ιταλία... συμμαχία (για ταμείο)

Ελλάς - Ιταλία... συμμαχία (για ταμείο)

Εντάξει, έκανα μια παραλλαγή αφού το γνωστό σύνθημα αναφέρει "Ελλάς-Γαλλία συμμαχία", αλλά στο στοίχημα, όλα επιτρέπονται!

Εμείς, αυτό που θέλουμε απόψε, είναι να “συμμαχήσει” η πρότασή μας από την ελληνική Σούπερ Λιγκ, με αυτή του ιταλικού Κυπέλλου, ώστε να πάμε ταμείο. Απλά πράγματα.

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και νομίζω ότι το τελευταίο διάστημα, οι Αρκάδες δείχνουν και σε καλύτερη κατάσταση, αλλά και πως έχουν και καλύτερη ομάδα, έστω και στα σημεία. Όταν λοιπόν, τα δύο από τα τρία πιθανά σημεία του αγώνα, έχουν μια διόλου ευκαταφρόνητη απόδοση, για ποιο λόγο να μην τα επιλέξουμε;

Για το Κύπελλο Ιταλίας, έχουμε ντέρμπι μιλανέζικο, ανάμεσα στην Ίντερ και την Μίλαν. Θυμίζω ότι είναι μονό ματς και αν το ενενηντάλεπτο λήξει ισόπαλο, θα έχουμε παράταση και ίσως και πέναλτι. Όποια από τις δύο ομάδες περάσει, θα παίξει με τη νικήτρια της αναμέτρησης Γιουβέντους-Σπαλ, δηλαδή πιθανότατα με την “Γιούβε”.

Θα τιμήσω το αμφίσκορο, παρά το γεγονός ότι η Μίλαν στα τρία τελευταία της παιχνίδια για το Κύπελλο, δεν έχει δεχτεί γκολ. Η Ίντερ μετράει έξι G/G στα επτά τελευταία της ματσάκια για το Κύπελλο και προτιμώ να συμβαδίσω με αυτό.

Δελτίο
ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης Super League26/01/21 17:15 Χ2 Δ.Ε. 1.72 0-1
Ιντερ - Μίλαν Κύπελλο Ιταλίας26/01/21 21:45 G/G 1.57 2-1
Απόδοση Δελτίου: 2.70
Ποντάρισμα: 50
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X