Το CS:GO επιστρέφει στην κανονικότητα

Το CS:GO επιστρέφει στην κανονικότητα

Ξεκίνησε εχθές το πρώτο τουρνουά μετά από πάνω από ένα χρόνο χωρίς κόσμο

Ξεκίνησε εχθές το πρώτο τουρνουά μετά από πάνω από ένα χρόνο όπου θα υπάρχει παρουσία κόσμου και θα πραγματοποιηθεί από το στάδιο της Κολωνίας.

Οι LAN (Local Area Network) συνθήκες ενός τουρνουά αλλάζουν κατά πολύ τον τρόπο που παίζουν οι ομάδες καθώς η αίσθηση να παίζεις μπροστά σε χιλιάδες κόσμο συνήθως επηρεάζουν τους παίχτες με λιγότερη εμπειρία επιπλέον τυχόν προβλήματα με την ταχύτητα του ίντερνετ που αντιμετώπιζαν παίχτες από συγκεκριμένες χώρες δεν υπάρχει πλέον. Αυτο μαζί με άλλα βασικά προβλήματα που τόσο καιρό εξαιτίας του Covid19 αντιμετώπιζαν οι ομάδες εδώ και τόσο καιρό είχαν επηρεάσει την απόδοση πολλών ομάδων το τελευταίο διάστημα. Πλέον όλα επανέρχονται στην κανονικότητα.

Θα πάμε με τα δύο ματς για το IEM Cologne ανάμεσα σε LDLC-Complexity όπου θα επιλέξουμε την νίκη Complexity -1.5 χαντικαπ σε απόδοση 2.00 και το ματς Renegades-OG όπου και εκεί θα πάμε το διπλό με -1.5 χαντικαπ σε απόδοση 1.60. Η νοοτροπία πίσω απ’ αυτά τα σημεία είναι η διαφορά ποιότητας των ομάδων αλλά και ότι οι παίχτες της LDLC και της Renegades έχουν πολύ λιγότερη εμπειρία από LAN τουρνουά.

Δελτίο
compLexity Gaming - LDLC CS:GO07/07/21 17:45 1 & 1.5 Χάντικαπ 2 2-0
OG - Renegades CS:GO07/07/21 17:45 1 & 1.5 Χάντικαπ 1.6 2-0
Απόδοση Δελτίου: 3.20
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X