Δυάδα με άσους

Δυάδα με άσους

Πάμε σε δύο ματς από Τουρκία και Γερμανία

Ξεκινάμε με το ματς της Μπασακσεχίρ με τη Ρίζερπορ στην Τουρκία.

Μόλις τρεις ημέρες κράτησαν τα χαμόγελα για την Μπασακσεχίρ, η οποία δεν… άρεσε στο μακρινό Γκαζιαντέπ, εκεί όπου έχασε 1-0 από την Γκαζισεχίρ.

Δεν έχει πάτο το βαρέλι! Νέα ήττα, με προβληματική εμφάνιση, από την Αλτάι (2-1 τελικό). Το αποτέλεσμα αυτό έφερε και την απόλυση του Μπουλέντ Ουιγκιούν. Νέος τεχνικός πλέον ο Χαμζά Χαμζάογλου (έχει περάσει από πολλές ομάδες). Ναι μεν είχε την κυκλοφορία της μπάλας, όχι όμως και τις σπουδαίες ευκαιρίες.

Πάμε με τον άσο.

Συνεχίζουμε με το ματς της Φράιμπουργκ με την Αουγκσμπουργκ. Μαχητική εμφάνιση με τη Μάιντζ και 0-0 ισοπαλία για τη Φράιμπουργκ. Άξιζε και με το παραπάνω αυτό τον βαθμό και τον κατέκτησε με το σπαθί της. Αρκετές οι δυνατές μονομαχίες, αλλά ελάχιστες οι φάσεις και από τις δύο πλευρές. Πρώτη φετινή νίκη για την Άουγκσμπουργκ κόντρα στην Γκλάντμπαχ (1-0), σε ένα ματς υπομονής, όπου επιτέλους κατάφερε να δείξει μία σωστή αμυντική λειτουργία. Η μαχητικότητα ήταν στα ύψη για την ομάδα του Μάρκους Βάιντσιρλ. Δεν γίνεται διαφορετικά, καθώς πρέπει να καλύψει κάπως τη μέτρια εικόνα που παρουσιάζει στο γήπεδο. Και εδώ άσος.

Δελτίο
Μπασάκσεχιρ - Ρίζεσπορ Α' Τουρκίας26/09/21 16:00 1 1.65 3-0
Φράιμπουργκ - Αουγκσμπουργκ Μπουντεσλίγκα26/09/21 18:30 1 1.83 3-0
Απόδοση Δελτίου: 3.02
Ποντάρισμα: 200
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X