Δύο άσοι από Τουρκία και Ισπανία

Δύο άσοι από Τουρκία και Ισπανία

Πάμε σε μια δυάδα με ματς από Τουρκία και Ισπανία

Ξεκινάμε με το ματς της Μπεσίκτας με την Αλάνιασπορ από την Τουρκία.

Ήταν πολλές τελικά οι απουσίες της Μπεσίκτας στο εκτός έδρας ματς με την Κασίμπασα, κάτι που έφερε και την ήττα 1-0. Οι «Αετοί» στοχεύουν και στο Κύπελλο (στον τελικό του επόμενου μήνα με την Αντάλιασπορ), γι’ αυτό και ο Γιαλτσίν προσπαθεί να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του. Μόλις μία ήττα έχει υποστεί στα 16 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια (13-2-1).

«Πλήρωσε» τις πολλές απουσίες στο ματς με την Γκεντσλερμπιρλίγκι, με αποτέλεσμα να μην πιάσει καλή απόδοση και συνάμα να χάσει μέχρι και τον βαθμό (ήττα 2-1). Δεύτερη σερί αποτυχία (είχε μεσολαβήσει και ο αποκλεισμός στο Κύπελλο), κάτι που έχει φέρει γκρίνια και σε διοικητικό επίπεδο, δεδομένου πως χάθηκε η ευκαιρία να «ψαλιδίσει» τη διαφορά από την 4η θέση. Πάμε με τον άσο.

Για τον άσο θα πάμε και στο ματς της Ρεάλ Σοσιεδάδ με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Έπρεπε να περάσουν 34 χρόνια για να κατακτήσει ξανά το κύπελλο Ισπανίας (το 3ο στην ιστορία της) και το έκανε στον τελικό με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, την αντίσταση της οποία κατέβαλε με 1-0. Θα ποντάρουμε στις back-to-back νίκες της.

Δελτίο
Μπεσίκτας - Αλάνιασπορ Α' Τουρκίας07/04/21 19:00 1 1.72 3-0
Ρεάλ Σοσιεδάδ - Αθλέτικ Μπιλμπάο Primera Division07/04/21 22:00 1 2.23 1-1
Απόδοση Δελτίου: 3.84
Ποντάρισμα: 150
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X