
Ποντάρισμα στα μεγάλα ντέρμπι της ημέρας
Εχει μεγάλα παιχνίδια η Κυριακή, πάμε με ποντάρισμα στα μεγάλο ντέρμπι της ημέρας
Η Κυριακή παραδοσιακά είναι συνδυασμένη με μεγάλα παιχνίδια, εμείς έχουμε ποντάρισμα για τα δύο μεγάλα ντέρμπι της ημέρας.
Ξεκινάω από την Ισπανία, όπου η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται τη Ρεάλ σε ένα ντέρμπι που θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό ποιος θα κυριαρχήσει στην Ισπανία. Η Ατλέτικο έχει αυτή την ώρα μια βαθμολογική ασφάλεια πέντε πόντων, αλλά νιώθει την πίεση της Μπαρτσελόνα και σίγουρα είναι μία ομάδα που δεν έχει τη βαριά φανέλα. Πιστεύω, ότι ο Σιμεόνε θα πάει συντηρητικά και θα προσέξει πρώτιστα να μη χάσει αυτό το παιχνίδι. Η Ρεάλ υπέστη απώλεια σοκ από τη Σοσιεδάδ, είναι σε οριακή κατάσταση και αυτό που ενδιαφέρει τον Ζιντάν είναι να μείνει ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου. Μία ισοπαλία θα αφήσει άπαντες χαρούμενους.
Στο ελληνικό μεγάλο ματς της ημέρας, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αρη. Παιχνίδι με έντονο τοπικιστικό χαρακτήρα. Ο Αρης είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον ΠΑΟΚ, αλλά η Τούμπα είναι πάντα μία ξεχωριστή ιστορία. Δεν ξέρω ποιος θα επικρατήσει, επιλέγω την ασφάλεια των 2-3 γκολ, στοιχείο που υπάρχει έντονα και στις δύο ομάδες.
Δελτίο | |||||
---|---|---|---|---|---|
Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης La Liga07/03/21 17:15 | Χ | 3.25 | 1-1 | ||
ΠΑΟΚ - Αρης Super League07/03/21 19:30 | 2-3 GOAL | 1.95 | 2-2 |




Δυνατή Τριάδα για ταμείο

Μονό με το Φλουμινένσε – Ουλσαν

Τετράδα με Euro U21 και Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

Δυάδα με Γιεονμπούκ – Σεούλ και Πορτογαλία κ21 – Ολλανδία κ21

Δυάδα με Μπενφίκα – Όκλαντ και Μπάγερν – Μπόκα Τζούνιορς

Δυάδα από το Μπάγερν Μονάχου – Μπόκα Τζούνιορς

Τετράδα με Ιρλανδία και Παγκόμσιο Κύπελλο

Bet builder με το Μπάγερν – Μπόκα Τζούνιορς

Μονό με το Σιάτλ Σάουντερς – Ατλέτικο Μαδρίτης

Τετράδα με Λιθουανία, Ουρουγουάη και Παγκόσμιο Κύπελλο