Αγγλική επέλαση

Αγγλική επέλαση

Δυάδα από το Europa League που στηρίζεται στην αγγλική επέλαση

Το Champions League δεν πήγε καλά χθες, αλλά σήμερα στο Europa League έχω καλό προαίσθημα, καθώς ποντάρω στην αγγλική επέλαση.

Η Λέστερ ταξιδεύει στην Τσεχία για να παίξει με τη Σλάβια Πράγας. Είναι το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «32». Η Λέστερ είναι μία ομάδα πολύ ισχυρή, κατάφερε να πάρει τεράστια νίκη με 3-1 επί της Λίβερπουλ και μάλιστα με ανατροπή, θέλει να διεκδικήσει κάθε τίτλο που έχει διαθέσιμο, καθώς δεν έχει και πολλούς. Νομίζω πως θέλει να πάει μακριά στο Europa League και πιστεύω πως από απόψε θα βάλει τις βάσεις για την πρόκριση της στον επόμενο γύρο.

Θα συνδυάσω τη νίκη της Λέστερ με το ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ισπανία επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Οι Ισπανοί έχουν κάνει μία πολύ καλή σεζόν φέτος, είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας και με δύο συνεχόμενες νίκες μπορούν να ονειρεύονται ακόμα και το Champions League. Ωστόσο, η Γιουνάιτεντ είναι μία άλλη φάση. Πολύ καλή ομάδα, έστω και αν στραβοπάτησε με τη Γουέστ Μπρομ. Θέλει τους τίτλους ο Σόλσκιερ και νομίζω πώς θα κάνει ότι μπορεί για να βάλει τις τη μισή πρόκριση στο τσεπάκι από το αποψινό ματς.

Δελτίο
Σλάβια Πράγας - Λέστερ Europa League18/02/21 19:55 2 2.15 0-0
Ρεάλ Σοσιεδάδ - Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ Europa League18/02/21 19:55 2 2.4 0-4
Απόδοση Δελτίου: 5.16
Ποντάρισμα: 326
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X