Δυάδα με Champions League

Δυάδα με Champions League

Ποντάρισμα στα δύο ματς του Champions League

Δυάδα με Champions League

Ποντάρισμα στα δύο ματς του Champions League

  • Η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την Παρί
  • Η Ντόρτμουντ φιλοξενεί την Ατλέτικο

Καλημέρα καλημέρα σε όλους και να έχετε μία υπέροχη Τρίτη. Χθες πήγαμε ξανά ταμείο και έτσι σήμερα θα πάμε για να επεκτείνουμε ακόμη περισσότερο το σερί μας. Έτσι πάμε με μία δυάδα με Champions League.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται στη Βαρκελώνη την Παρί Σεν Ζερμέν για την μεταξύ τους ρεβάνς στη φάση των 8 του Champions League και έχει το πάνω χέρι. Οι Καταλανοί επικράτησαν με 3-2 των Γάλλων στο ματς του Παρισιού και έχουν το προβάδισμα για την πρόκριση στον ημιτελικό. Παράλληλα, οι Ισπανοί είναι σε πολύ φόρμα, μετρώντας έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και σερί με 13 ματς αήττητοι, ενώ έσπασαν το μεγάλο σερί της Παρί. Για τους Καταλανούς δεν θα αγωνιστούν οι Γκάβι, Κρίστενσεν και Σέρτζι Ρομπέρτο, ενώ για τους Γάλλους εκτός θα μείνουν οι Κιμπεμπέ και Μουκιέλε. Θα πάμε με τον 1 σε απόδοση 2,28 στο Pame Stoixima.

Η Ντόρτμουντ υποδέχεται στο Βεστφάλεν την Ατλέτικο Μαδρίτης για την μεταξύ τους ρεβάνς στη φάση των 8 του Champions League, με τους Μαδριλένους να έχουν το πάνω χέρι. Συγκεκριμένα, οι Ισπανοί επικράτησαν με 2-1 στο πρώτο ματς και έχουν το προβάδισμα για την πρόκριση στον ημιτελικό. Η Ατλέτικο έχει σερί με τρεις νίκες και είναι σε καλή κατάσταση. Οι Μαδριλένοι δεν θα έχουν σε ένα ακόμη ματς τον Μέμφις Ντεπάι, ενώ εκτός είναι και οι Ερμόσο, Λίνο και αμφίβολοι οι Λεμάρ-Σαούλ. Αντιθέτως, για τους Γερμανούς εκτός παραμένει ο Μπενσεμπαϊνί με αμφίβολους τους Αλέ, Μπινόε Γκίτενς και Σάντσο. Θα πάμε με τον 1 της Ντόρτμουντ σε απόδοση 2,28 στο Pame Stoixima.

Δελτίο
Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν 16/04/24 22:00 1 2.28 1-4
Ντόρτμουντ - Ατλέτικο Μαδρίτης 16/04/24 22:00 1 2.29 4-2
Απόδοση Δελτίου: 5.22
Ποντάρισμα: 3000
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X