Δυάδα με Μπέτις και Άουγκσμπουργκ
Δύο ματς από Ισπανία και Γερμανία
Δυάδα με Μπέτις και Άουγκσμπουργκ
Δύο ματς από Ισπανία και Γερμανία
- Με τη Μπέτις κόντρα στη Θέλτα
- Με την Άουγκσμπουργκ ενάντια στην Ουνιόν Βερολίνου
Καλημέρα καλημέρα και ευχόμαστε να έχετε όλοι μία όμορφη Παρασκευή. Χθες πήγαμε ξανά δύο ταμεία και έτσι το σερί μας συνεχίζεται. Έτσι, δεν έχουμε σταματημό και προχωράμε για να το επεκτείνουμε με μία δυάδα με Μπέτις και Άουγκσμπουργκ.
Αρχή με Γερμανία για το Άουγκσμπουργκ – Ουνιόν Βερολίνου. Φαβορί οι γηπεδούχοι, καθώς είναι στην 7η θέση της Bundesliga, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είναι στην 13η θέση. Έτσι, εμείς θα ακολουθήσουμε το φαβορί και θα πάμε με τον 1 της Άουγκσμπουργκ σε απόδοση 2,20 στη Novibet.
Συνέχεια με Ισπανία για το Μπέτις – Θέλτα. Τέταρτη συνεχόμενη ήττα για την Μπέτις, η οποία έχασε 3-2 από τη Χιρόνα και υποχώρησε στην 8η θέση. Έχει χάσει πολύτιμο έδαφος για την 6η θέση που δίνει ένα εισιτήριο στο Κόνφερενς και δεν έχει επιλογή παρά να το παλέψει ως το τέλος. Η Θέλτα είναι και αυτή στην «τσίτα» καθώς είναι στο +3 από την ζώνη του υποβιβασμού στην 17η θέση και σίγουρα δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχη. Θα πάμε με τον 1 σε απόδοση 2,15 στη Novibet.
Δελτίο | |||||
---|---|---|---|---|---|
Αουγκσμπουργκ - Ουνιόν Βερολίνου 12/04/24 21:30 | 1 | 2.20 | 2-0 | ||
Μπέτις - Θέλτα 12/04/24 22:00 | 1 | 2.15 | 2-1 |
Δυάδα από την Τουρκία
Με Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία
Μονό από την Ιταλία
Μονό με το ΟΦΗ – Λεβαδειακός
Με το Χ στην Λαμία
Με τον Πιερό κόντρα στην Καλλιθέα
Kυρίαρχη η ΑΕΚ κόντρα στην Καλλιθέα
Τετράδα με Αγγλία και Ιταλία
Τριάδα από Ισπανία, Γερμανία και Ολλανδία
Δυάδα με Πανσερραϊκός – Παναθηναϊκός και Βενέτσια – Ίντερ